Ευκαιρία εργασίας από το HEINEKEN International Graduate Programme

της Χλόης Παπαδοπούλου

Ευκαιρία εργασίας σε μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιχειρήσεις!

Αν είσαι πτυχιούχος και επιθυμείς να εργαστείς στο εξωτερικό, σε μία εταιρία παγκόσμιας εμβέλειας, τότε το HEINEKEN International Graduate Programme είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2019, το ΗΕΙΝΕΚΕΝ International Graduate Programme προσφέρει σε πτυχιούχους Finance, Economics, Business ή σχετικών πεδίων, την ευκαιρία εργασίας σε επιχειρήσεις της Heineken σε τρεις διαφορετικές χώρες. Στη διάρκεια του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν σε τρία projects με διάρκεια ενός έτους το καθένα, αναλαμβάνοντας προκλήσεις που θα τους χαρίσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στην παγκόσμια αγορά, σε συνεργασία με άτομα από όλο τον κόσμο.

Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει

 1. Πτυχίο και κατά προτίμηση Master’s Degree σε πεδία σχετικά με Finance, Economics, και Business, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019
 2. Λιγότερο από 2 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019 (εξαιρούνται οι εθελοντικές δραστηριότητες και τα προγράμματα πρακτικής άσκησης)
 3. Πολύ καλή γνώση αγγλικών
 4. Ηγετικά προσόντα για την ανάληψη πρωτοβουλιών.

Αίτηση στα εξής πεδία εργασίας

 1. Marketing & Sales
 2. Supply Chain
 3. Finance
 4. Procurement
 5. Human Resources

Παροχές

 1. Μισθός κατά τα πρότυπα της ολλανδικής αγοράς, μαζί με πρόσθετο επίδομα
 2. Διαμονή-Στέγαση
 3. Ιδιωτική ασφάλιση υγείας
 4. Υποστήριξη από το International Office της Heineken
 5. 30 ημέρες άδεια ανά εργασιακό project, εκτός των εθνικών εορτών

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων και των βιογραφικών ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου του 2018 και λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2019. Στις 11 – 20 Φεβρουαρίου 2019 ακολουθεί για τους ενδιαφερομένους η συμπλήρωση ηλεκτρονικών αξιολογήσεων και πρόσθετη ενημέρωση για το πρόγραμμα, και στις 11 Μαρτίου – 29 Μαρτίου 2019 η διαδικτυακή συνέντευξη των υποψηφίων με εκπροσώπους της εταιρίας. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα επισκεφτούν την έδρα της Heineken, το Άμστερνταμ, στις 6 – 17 Μαΐου 2019 για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το Heineken International Graduate Programme μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή τύχη!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!