Start Up Smart | Innovators show you the way

 

Το 2ο Συνέδριο του Citycampus με θέμα Start Up Smart | Innovators Show You the Way ξεκινά και είναι αφιερωμένο στις startups και στην καινοτομία!

   🔹 Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου εταιρεία;     

    🔹 Ενδιαφέρεσαι για την start-up επιχειρηματικότητα;

🔹 Θέλεις να αναπτύξεις soft and leadership skills;

Στις 17 & 18 Οκτωβρίου, τo Citycampus.gr σε προσκαλεί στον κόσμο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και δημιουργεί ένα διαδικτυακό συνέδριο για φοιτητές, νέους αποφοίτους και επιχειρηματίες. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής εδώ.

Πότε;
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.
Πού;
Mέσω της πλατφόρμας Zoom Webinar
Ώρα έναρξης: 11:00 – Ώρα Λήξης: 15:00

 

Πρόγραμμα συνεδρίου 

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει:

🔹  Ενημέρωση από διακεκριμένους του χώρου για τη δυνατότητα υλοποίησης καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

🔹 Εξιστόρηση εμπειριών αξιόλογων επαγγελματιών που έχουν ασχοληθεί με startups.

🔹 Διερεύνηση νέων τάσεων της επιχειρηματικότητας και τρόπων χρηματοδότησης με στόχο τη δημιουργία ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.

🔹 Εστίαση στις προσωπικές δεξιότητες που οι νέοι επιχειρηματίες πρέπει να αποκτήσουν για να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

 

Μείνετε ενήμεροι για νέες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο στο προφίλ του citycampus και στο event του Start Up Smart στο facebook!

💡 Κάθε ιδέα μπορεί να γίνει πραγματικότητα! 💡
    Εσύ ακόμα να ξεκινήσεις;
    Σε περιμένουμε!

 

Γνώρισε τους ομιλητές

 

Γιώργος Καράμπελας

Ο Γιώργος Καράμπελας ως Associate της εταιρείας Venture Friends θα δώσει μια ολική εικόνα της start-up επιχειρηματικότητας σήμερα και της εξέλιξής της. Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθεί σε τρόπους χρηματοδότησης και πιθανές ευκαιρίες μιας νεοφυούς επιχείρησης, τρόπους προσέγγισης των κατάλληλων επενδυτών ώστε το όνειρο της εταιρείας να εφαρμοστεί στην πράξη. H Venture Friends αποτελεί σημαντικό αρωγό για τις εταιρείες ώστε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που βιώνουν σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Όλγα Κωνσταντακοπούλου

Η Όλγα Κωνσταντακοπούλου είναι Marketing Executive της εταιρείας ΩΜΕΓΑ και συνιδρύτρια της start-up HireFlows και θα μιλήσει για το πώς οι γυναίκες αλλάζουν τον χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθεί στην πορεία της δικής της εταιρείας και θα δώσει χρήσιμες κατευθύνσεις για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας start- up. Επιπρόσθετα, θα μιλήσει για το ποια είναι η αξία του ανθρώπινου δυναμικού και για το πώς διευκολύνεται η διαδικασία πρόσληψης στο χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

 

Mάθε περισσότερα εδώ!


Πάνος Βρέττης

Ο Πάνος Βρέττης εργάζεται ως Sales Developer στην ελληνοβρετανική start-up Hack the Box, και θα μας μιλήσει για τη σωστή παρουσίαση της ιδέας μας ώστε αυτή να υλοποιηθεί στην πράξη. Η Ηack the Box είναι μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιουργεί hacking challenges, για την εξυπηρέτηση ανθρώπων  αλλά και εταιρειών που θέλουν να δοκιμάσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στην κυβερνοασφάλεια.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Βασίλης Ελαιοτριβάρης

 

O Βασίλης Ελαιοτριβάρης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Strategy and Operation της PWC Greece. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες. Επιπλέον, αποτελεί εκπρόσωπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού meXOXO, που στηρίζει ενεργά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Στόχος του είναι να μας μιλήσει για το κλειδί της επιτυχίας μιας start-up και τους λόγους της αποτυχίας αυτού του εγχειρήματος. Τέλος, θα προτείνει λύσεις ώστε να ξεπεραστούν όλα τα πιθανά εμπόδια κατά τη διάρκεια της εισόδου στον κόσμο της start-up επιχειρηματικότητας.
Μάθε περισσότερα εδώ!

 

Μάνος Ανδρεάδης

 

Ο Μάνος Ανδρεάδης διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Έργων της Asset Technology, με πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών έργων στους τομείς της επαγγελματικής κατάρτισης, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, θα μας μιλήσει ως Υπεύθυνος του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες ως Εθνικού Σημείου Επαφής στην Ελλάδα. Μια ομιλία η οποία θα παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα διασύνδεσης επιχειρηματιών από διάφορες χώρες του κόσμου και ανταλλαγής εμπειριών και πολύτιμων γνώσεων.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Βασιλική Παπανικολοπούλου & Περικλής Βασιλειάδης

Έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Marketing Director και τον Start Up Ecosystem Analyst του The Port, της συμβουλευτικής εταιρείας Marketing και Επιχειρηματικότητας, η οποία συνεργάζεται με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τις Η.Π.Α, εξοπλίζοντας τις με τις βέλτιστες πρακτικές και τις κατάλληλες επαγγελματικές δεξιότητες, ώστε να καταστούν ανταγωνιστικές σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ικανότητα της πώλησης είναι απαραίτητη στην σημερινή εποχή, και ειδικότερα η ικανότητα του να κάνουμε καλές εντυπώσεις. Το Personal Branding είναι απαραίτητο, αν κάποιος θέλει να πετύχει στον επαγγελματικό στίβο. Σε αυτό το workshop, η Βασιλική & ο Περικλής θα μιλήσουν για το πώς να χτίσεις και να προωθήσεις το Personal Brand σου, αλλά και ποια λάθη να αποφύγεις. 
Αναστασία Γαβρήλου

 

Μπορεί ο εθελοντισμός να ανοίξει μονοπάτια επιτυχίας; Μπορεί η προσφορά να δώσει πνοή στα όνειρά σου; Η Αναστασία Γαβρήλου, Γενική Διευθύντρια της ethelon, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στηρίζει τον ελληνικό εθελοντισμό, θα σου μιλήσει για το πώς μπορεί ο εθελοντισμός να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Μάθε περισσότερα εδώ!

 

Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος

Τα μάτια μας είναι ανοιχτά στα όνειρα. Αλλά μόνο αυτό δεν είναι αρκετό. Πώς μπορεί η τεχνολογία να συμπληρώσει τις ικανότητές μας; Ο Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος της εταιρείας VisualΕyes, της νεοσύστατης διαδικτυακής πλατφόρμας για Eye Tracking Analysis, θα μιλήσει για την εμπειρία του στον πρωτοποριακό κλάδο των tech start -ups, και για το πώς η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την κατασκευή και την υλοποίηση μίας καινοτόμου ιδέας.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Αναστασία Αδάμ

 

Η Αναστασία Αδάμ ως ψυχολόγος και βιοχημικός στη Διάδραση (Institute of Study of Human Communication) θα μιλήσει για την επιχειρηματικότητα καθώς και τα soft skills που χρειάζεται κάποιος ώστε να εξελιχθεί στο χώρο της καινοτομίας. Με πολυετή εμπειρία στη φροντίδα της πνευματικής υγείας, θα ανοίξει νέα μονοπάτια στους νέους που ψάχνουν την συνταγή της επιτυχίας.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Κωνσταντίνος Πολέμης

Ο Κωνσταντίνος Πολέμης, CEO του citycampus.gr, θα παρουσιάσει τη στρατηγική του γαλάζιου ωκεανού, η οποία, έχοντας ως βασική αρχή την αποφυγή του ίδιου του ανταγωνισμού, δίνει τη δυνατότητα σε ένα νέο επιχειρηματία να σχεδιάσει την καινοτομία του. Αν την εφαρμόσεις σωστά, αποκτάς το σημαντικότερο προβάδισμα: η ιδέα σου να παρακάμψει την ανελέητη αρένα του ανταγωνισμού και να ξεχωρίσει ως καινοτομία.

Μάθε περισσότερα εδώ!

 

 

Μάγδα Παβλικόβσκα

Ποια είναι τα νομικά στάδια για την ίδρυση μιας νέας επιχείρησης; Η νομική σύμβουλος Μάγδα Παβλισκόβσκα θα σε συμβουλεύσει για τις διαφορετικές κατηγορίες επιχειρήσεων ανάλογα με τον στόχο που θέλεις να πετύχεις, ώστε να είσαι έτοιμος για το kick – off της δικής σου start – up!

Νίκος Κατσιαντώνης

Αν ανήκεις στο 70 % των ενηλίκων που δηλώνει πως φοβάται το public speaking, αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα! Ο Growth Manager της εταιρείας RE/MAX Solutions, Νίκος Κατσιαντώνης, θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές με το σεμινάριο “Body Language and Public Speaking”, ώστε να μπεις αποφασιστικά στον επιχειρηματικό χώρο! Η εταιρεία RE/MAX Solutions έχοντας δυναμική παρουσία στον χώρο του ακινήτου, συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες ώστε να παρέχει πολύτιμες συμβουλές και κατευθύνσεις στην αγορά. 

Μάθε περισσότερα εδώ!

 

Χορηγοί Επικοινωνίας & Μedia Partners