Οδηγός Υποτροφιών

Κωνσταντίνος Πολέμης – Ευγενία Πάταρα

Εκδόσεις: Διάδραση – citycampus

Σειρά: Project Abroad, 2019

Λ. Τ.: 14,90€   9,90 (έκπτωση 33,55%)

The reason a lot of people do not recognize opportunity is because it usually goes around wearing overalls looking like hard work, Thomas Edison

Η χρηματοδότηση των σπουδών καθίσταται για όλο και περισσότερους νέους επιτακτική ανάγκη. Σε αυτή την απαίτηση της εποχής, έρχεται να απαντήσει ο Οδηγός Υποτροφιών. Πρόκειται για έναν οδηγό που αφουγκράστηκε την ανάγκη για καταγραφή των ευκαιριών χρηματοδότησης σπουδών όλων των επιπέδων. Ο συγκεκριμένος Οδηγός γεννήθηκε από την έμπνευση που μας έδωσε η αλληλεπίδραση με το κοινό του citycampus.

Στη σύγχρονη εποχή, οι σπουδές είναι απαραίτητο προσάρτημα στη ζωή ενός νέου. Ωστόσο, το κυνήγι των μεταπτυχιακών γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο λόγω των νέων οικονομικών συνθηκών και της αβεβαιότητας που οι συχνές αλλαγές προκαλούν. 

Ο Οδηγός Υποτροφιών στοχεύει στην έγκυρη και πλήρη ενημέρωση του φοιτητικού κοινού που αναζητά τρόπους για να χρηματοδοτήσει τις προπτυχιακές και τις μεταπτυχιακές του σπουδές, το ερευνητικό του έργο ή εκπαιδευτικά ταξίδια και σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

Στους πίνακες καταγραφής του οδηγού, θα βρείτε όλες τις υποτροφίες που ανταποκρίνονται στο στόχο σας και στα έξοδα που σκοπεύετε να καλύψετε. Οι πίνακες παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να δείτε εάν δικαιούστε την υποτροφία που σας ενδιαφέρει αλλά και να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τις δικές σας ανάγκες.

Αγορά – Παραγγελία:

Μπορείτε να αποκτήσετε τον Οδηγό Υποτροφιών με τους εξής τρόπους:

Α) Με επίσκεψη στα γραφεία του citycampus, καθώς διατίθεται αποκλειστικά από εκεί. Για να το παραγγείλετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί και να σας καθοδηγήσουμε πώς θα έρθετε.

Β) Με ταχυδρομική αποστολή και αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ. Έξοδα αποστολής και αντικαταβολής 5,10 ευρώ επιπλέον της τιμής του βιβλίου. Σε περίπτωση παραγγελίας τριών αντιτύπων σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Γ) Με ταχυδρομική αποστολή και πληρωμή μέσω paypal. Έξοδα αποστολής 4,10 (Συστημένα ΕΛΤΑ) και 0,60 προμήθεια Paypal επιπλέον της τιμής του βιβλίου.

Για να το παραγγείλετε, επίσης θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί:

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στον ανωτέρω πίνακα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την πώληση του βιβλίου υποτροφιών.
Μη χάνεις χρόνο, ξεφύλλισέ τον Οδηγό Υποτροφιών τώρα!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr)και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!