Πρακτική Άσκηση στην Procter & Gamble: Καλοκαίρι 2018

της Ευανθίας Νικολάου

Η εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων Procter & Gamble (P&G) είναι μία από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ίδια υπόσχεται ότι προσφέρει projects με στόχο την εξέλιξη του εργαζομένου, την εκπαίδευση για αναβάθμιση των ικανοτήτων του, την προσέγγισή του ως ανθρώπου κι όχι ως θέση, καθώς και τη διαμόρφωσή του ως προς την υπευθυνότητα. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι της P&G, όπως επισημαίνεται και στην επίσημη της σελίδα, ξεκινούν με απλή ένταξη στην ομάδα της και στη συνέχεια εξελίσσονται σε μεγάλο βαθμό ως προς τις δυνατότητες τους στο χώρο εργασίας.

Η P&G παρέχει το καλοκαίρι του 2018 τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να συνδυάσει εργασία και διασκέδαση (με αμοιβή φυσικά!), στα πλαίσια πρακτικής άσκησης. Το πρόγραμμα αυτό, (P&G Managerial Internship Program), απευθύνεται σε φοιτητές με πάθος για τη μάθηση και τη διοίκηση αληθινών επιχειρηματικών project. Τα τμήματα τα οποία είναι διαθέσιμα για θέσεις είναι τα εξής: Sales, Marketing, Logistics και Finance.

Προσφορά του προγράμματος

Εργασία δίπλα σε επιχειρηματικούς συνεργάτες πολλαπλών ιδιοτήτων και εξέχοντες προϊσταμένους με σκοπό την επιρροή στη στρατηγική της εταιρείας σε ένα εναλλακτικό και διεθνές περιβάλλον.

Ηγεσία σημαντικών projects για τρεις (3) έως έξι (6) μήνες.

Πεπειραμένος διευθυντής της P&G ο οποίος θα γίνει ο μέντορας σου και θα σε βοηθά να ενταχθείς γρήγορα στο κλίμα.

Εκμάθηση αποτελεσματικής συνεργασίας με ανθρώπους από διαφορετικές εθνικότητες και κουλτούρες.

Αρκετά καλή αμοιβή.

Απαραίτητα προσόντα

Να είσαι εγγεγραμμένος/η ως φοιτητής/φοιτήτρια (Bachelor/Master/MBA)

Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Ηγετικές ικανότητες, αναλυτική και ικανή για επίλυση προβλημάτων σκέψη

Επικοινωνιακές δεξιότητες και να ξέρεις να βάζεις προτεραιότητες

Δημιουργικότητα και ανάληψη πρωτοβουλιών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα για τη πρακτική αλλά και οτιδήποτε άλλο σχετικό με την P&G, δες παρακάτω:

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 30η Απριλίου.

Έναρξη προγράμματος: 2 Ιουλίου.

Η αρχική σελίδα της P&G: https://us.pgcareers.com/

Η σελίδα για την καλοκαιρινή πρακτική άσκηση και τη συμπλήρωση της αίτησης: https://jobs.pgcareers.com/job/athens/summer-managerial-internship-greece/936/6753758

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!