Η ομάδα του Citycampus βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να αναγγείλει τους νικητές του τρίτου διαγωνισμού φωτογραφίας που έχει θέμα “Χειμώνας και Χριστούγεννα”. Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:

Πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Παγώνα Γεμενετζή, που σπουδάζει Νοσηλευτική στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, επειδή η φωτογραφία της ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Παγώνα!

Παγώνα Γεμενετζή

Δεύτερος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος που σπουδάζει στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πάτρας, επειδή η φωτογραφία του ήρθε δεύτερη στην ψηφοφορία του κοινού. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Γιάννη!

Γιάννης Σπυρόπουλος

Τρίτη νικήτρια του διαγωνισμού η Ευγενία Μεραχτσάκη που σπουδάζει στο Γεωλογικό του Πανεπιστημίου Πατρών, επειδή η φωτογραφία της επιλέχθηκε από την ομάδα του Citycampus. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ευγενία!

Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού κερδίζουν από ένα βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός!!

Έπαινο δικαιούνται:

1. Ο Θοδωρής Βλαχάκης, επειδή η φωτογραφία του ήρθε τρίτη στην ψηφοφορία:

Βλαχάκης Θοδωρής

2. Η Χρυσή Γαλεράκη, που σπουδάζει Ιστορία – Αρχαιολογία στο Ρέθυμνο επειδή η φωτογραφία της ήρθε τέταρτη στην ψηφοφορία:

3. Η Ιουλία Παναγιωτοπούλου που σπουδάζει στην Ιατρική Αθήνας, επειδή η φωτογραφία της επιλέχθηκε από την ομάδα του Citycampus:

4. Ο Ιωάννης Μπαρούμας, που σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, επειδή η φωτογραφία του επιλέχθηκε από την ομάδα του Citycampus:

Ιωάννης Μπαρούμας

5. Η Βασιλική Γκουζιώτη που σπουδάζει στο Βιολογικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επειδή η φωτογραφία της επιλέχθηκε από την ομάδα του Citycampus:

Βάσω Γκουζιώτη

6. Η Χρύσα Δράκου, που σπουδάζει στην Οδοντιατρική της Αθήνας, επειδή η φωτογραφία της επιλέχθηκε από την ομάδα του Citycampus:

Χρύσα Δράκου

7. Η Ελένη Δελατόλα, που σπουδάζει στην Οδοντιατρική Αθήνας, επειδή η φωτογραφία της επιλέχθηκε από την ομάδα του Citycampus:

Ελένη Δελατόλα

Συγχαρητήρια σε όλους! Θα ακολουθήσει η έκδοση ebook με τις φωτογραφίες τους και συνεντεύξεις τους!