Καλή επιτυχία στους/στις υποψήφιους/ες!

Πανελλήνιες

Το Citycampus και όλοι οι συνεργάτες του εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στους/στις υποψήφιους/ες που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2015.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση μιας επίπονης προσπάθειας για όλους/ες τους/τις υποψήφιους/ες και τους συγγενείς τους. Κόποι πολλών ετών, ψυχολογικές διακυμάνσεις, υποστήριξη από γονείς, αδέλφια, συγγενείς αλλά και τους καθηγητές σας συμπυκνώνονται στη φράση “Καλή επιτυχία”, που ενώ είναι τόσο κοινότυπη, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλη πιο εκφραστική της αγωνίας και της θετικής διάθεσης προς τον αγώνα σας.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο αγώνας σας έφτασε στο τέλος του για τους/τις περισσότερους/ες. Ένας αγώνας που θεωρείται ζωτικής σημασίας για το μέλλον σας, για τη ζωή σας. Είναι ταυτόχρονος με το πέρασμά σας από την “προστασία” του σχολικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος στην κοινωνία ολόκληρη με ανάληψη ευθυνών από τη μια αλλά και την απόλαυση πολλών νέων κατακτημένων ελευθεριών από την άλλη.

Σίγουρα, οι περισσότεροι/ες από εσάς θα πανηγυρίσετε για την μεγάλη ή λίγο μικρότερη επιτυχία σας και θα συνειδητοποιήσετε πολύ γρήγορα αφενός ότι βγήκατε αλώβητοι/ες και δυνατότεροι/ες από τη δοκιμασία αυτή και ότι ίσως δεν ήταν και τόσο μεγάλο το “τέρας” όσο φαινόταν μέσα από τη διάθλαση του άγχους και της αδημονίας.

Καλή σας επιτυχία και πάλι!

Η συντακτική ομάδα του Citycampus!