Study Abroad: Why citycampus?

 • Το citycampus.gr έχει πολυετή πείρα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από την ίδρυσή μας, το 2013, μέχρι και σήμερα, παρέχουμε επιτυχημένα έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στους φοιτητές. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή και σε πληροφορούμε πολύπλευρα, πολυποίκιλα και υπεύθυνα για όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.
 • Στα θέματα που αφορούν σπουδές στο εξωτερικό, το citycampus.gr εμφανίζεται πάντα στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, αφού διαθέτει τους πλέον αξιόπιστους και πλήρεις αναλυτικούς οδηγούς για τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και το Erasmus.
 • Είμαστε ένας φορέας βραβευμένος για τη συνεισφορά μας στην εκπαίδευση. Μπορείς να δεις λεπτομέρειες στην αντίστοιχη καρτέλα.
 • Για τις καινοτομίες μας:
 • Συνδυάζουμε γόνιμα και πρωτοποριακά το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, την προετοιμασία για την αίτησή σου και τη σύνταξη του cover letter σου με εξατομικευμένο coaching!
 • Ο τρίμηνος κύκλος επιτυχίας του Citycampus.gr, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρακολουθήσεις σεμινάριο σχετικό με το μεταπτυχιακό που επιθυμείς, αλλά και θα εφαρμόσεις τις γνώσεις από το τελευταίο σε πρακτική που θα κάνεις στον οργανισμό μας, μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιλογής σου! Τα σεμινάρια αυτά είναι διαδικτυακά κι έτσι έχεις μεγάλη άνεση και ευελιξία όσον αφορά στην παρακολούθησή τους.
 • Με τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σου στο forum μας studybuddy.gr είσαι διαρκώς σε άμεση επαφή με τους studybuddies σου στην Ολλανδία, με τους οποίους σε φέρνουμε σε επαφή για ζητήματα καθημερινότητας που ενδεχομένως θα σε απασχολήσουν. Είμαστε συνέχεια δίπλα σου!
 • Με τα uni…vlogs των ανταποκριτών μας στην Ολλανδία θα μαθαίνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα τι συμβαίνει στα ολλανδικά πανεπιστήμια, ώστε να βρίσκεσαι σε εγρήγορση!
 • Στον Οδηγό Υποτροφιών του Citycampus.gr συγκεντρώνονται για πρώτη φορά όλες οι υποτροφίες που μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις εκπαιδευτικές σου ανάγκες. Με την εισαγωγή σου στο πρόγραμμά μας, τον λαμβάνεις σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή και εμείς σε καθοδηγούμε, προκειμένου να κάνεις αίτηση για την υποτροφία που σου αντιστοιχεί.
 • Πλήθος φοιτητών έχει γίνει αποδεκτό στο μεταπτυχιακό της επιλογής του ή έχει κερδίσει σημαντική θέση εργασίας λόγω της συμμετοχής του στα σεμινάριά μας και της εμπειρίας που απέκτησε από την πρακτική του στον οργανισμό μας. Ακολούθησε τα βήματα των φοιτητών που θα δεις στα Success Stories μας και, μετά την επιτυχία σου, θα προβληθείς και εσύ στην καρτέλα αυτή, εφόσον το επιθυμείς.
 • Γιατί ο οργανισμός απαρτίζεται από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό που θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα και υπεύθυνα βήμα- βήμα, αλλά και φοιτητές που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες σου και δίνουν στο όλο εγχείρημα τη φρεσκάδα που χρειάζεσαι. Επενδύουμε στον γόνιμο αυτό συνδυασμό της επαγγελματικής καθοδήγησης, αλλά και της άμεσης επαφής των φοιτητών μέσω του μοιράσματος της εμπειρίας.
 • Γιατί, ακριβώς επειδή κατανοούμε τις ανάγκες σου από πρώτο χέρι, έχουμε προσαρμόσει το πρόγραμμά μας πάνω σου, κάνοντάς το ιδιαιτέρως οικονομικό!
 • Γιατί κατά διαστήματα θα σου προσφέρουμε τις πρώτες στα χρονικά orientation days από την ίδια σου τη χώρα ΔΩΡΕΑΝ! Εκεί θα γνωρίζεις καλύτερα εμάς και την Ολλανδία μέσα από δραστηριότητες που θα σε εκπλήξουν. Stay tuned!

Σε περιμένουμε!