Το στέκι αυτό,  το Pairidaeza, για όσους το γνωρίζουν καλά έχει το υποκοριστικό Pairi. Βρίσκεται σ’ ένα ιστορικό κτήριο του 1862, που φιλοξενούσε τη θρυλική Λέσχη Παρνασσός.

Της Τζίνας Βαμβάτσικου

Μπορεί το vintage σκηνικό να παραπέμπει σε χειμωνιάτικες βροχερές νύχτες, αλλά ο ανανεωμένος του κατάλογος σε παρασύρουν σε μια καλοκαιρινή εποχή που κανείς δεν θέλει να χάσει!

Πορεύεται με 14 χρόνια ιστορίας στο κέντρο της Αθήνας και σας παρουσιάζει μια διαφορετική προσέγγιση bar concept εμπνευσμένο από την ομάδα των Βλάχου Κωνσταντίνου, Χρήστου Λεμπέση και Δήμου Μέξη.

Ένα μενού επηρεασμένο από την ελληνική και την ιαπωνική φιλοξενία αποτελούμενο από προτάσεις φαγητού και ποτού και ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους. Γεύσεις και αρώματα σας μεταφέρουν στην ιστορία και την φιλοσοφία της φιλοξενίας από την αρχαία Ελλάδα και τον Όμηρο μέχρι την τελετουργία του τσαγιού στην Ιαπωνία!

Βέβαια, ούτε η μουσική δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη της. Djs εναλλάσσονται καθημερινά, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγουν από τις jazz, funk και soul αναφορές.

 

Από το pairidaeza  δε λείπουν  και τα πρότυπα πάρτι από το στέκι στην πλατεία της καρδιάς μας. Το BBQ  party  που γίνεται δύο φορές το χρόνο, εδώ και 13 χρόνια,  έχει γίνει πλέον θεσμός  και το καταλάβαμε αφού ήμασταν κι εμείς εκεί απολαμβάνοντας ψητές πανσέτες, cocktails και όμορφες μουσικές.

Αλλά επειδή στα αφεντικά, δεν τους αρέσει η μονοτονία και εμείς το λατρέψαμε γι’ αυτό… συχνά θα βρεθείς προ εκπλήξεως με τις βραδιές που θα σε περιμένουν… στον παράδεισο!

Με το σύνθημα του Citycampus.gr «Pairi αεράκι και φύγαμε για παρτάκι…!!» σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια εξόρμηση για καφέ, φαγητό και ποτό στο μαγικό Pairidaeza.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 3, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ
ΤΗΛ. 210 3210233

Ανοιχτά καθημερινά από τις 07:00 π.μ και όσο πάει…

For more info:

https://www.facebook.com/Pairidaeza.Bar/

https://www.instagram.com/pairidaeza_bar/

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!