Της Δώρας Παπαϊωάννου

Libra-Group

Libra group: πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

Η Libra group, όμιλος της οικογένειας Λογοθέτη, διοργανώνει ένα πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης μέσω του προγράμματος Libra Internship Program, παρέχοντας θέσεις εργασίας στις 30 θυγατρικές εταιρίες του ομίλου που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία και να δούν τον κόσμο από μια άλλη οπτική. Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και βαθμό πτυχίου άνω του 7. Επιπλέον, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να φοιτούν σε μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ του ΟΠΑ, στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και τέλος του ALBA Graduate Business School.

Libra-Group-2

Οι τομείς, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία πρακτικής άσκησης είναι μεταξύ άλλων το Policy & Government Affairs, Social Responsibility, Hotel Operations, Communications, Human Resources.

Όσον αφορά τον τόπο της πρακτικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετηθούν σε θέσεις του ομίλου στην Ελλάδα, σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών όπως η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες ή της Νότιας Αμερικής όπως το Μπουένος Άιρες, και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο, η Μαδρίτη, και το Δουβλίνο.

Οι ασκούμενοι, εκτός της αμοιβής, έχουν καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς τους. Επιπλέον, η Libra group αναλαμβάνει να βοηθήσει στις διαδικασίες έκδοσης  βίζας (εάν χρειάζεται). Τέλος, οι ασκούμενοι θα έχουν από έναν ειδικό σύμβουλο (mentor) καθώς και έναν «φίλο» (buddy), οι οποίοι θα τους βοηθούν σε όλα τα στάδια της πρακτικής τους άσκησης.

Libra-Group-1

Η περίοδος πρακτικής διαρκεί από τις 12 Ιουνίου έως τις 11 Αυγούστου, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 6η Ιανουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του ομίλου:

http://www.librainternship.com/

https://www.youtube.com/user/TheLibraGroup

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!