Υποτροφίες της ION για το MBA International του ΟΠΑ

της Γιάννας Αναγνώστου

H ION προκηρύσσει μια γενναιόδωρη προσφορά ενός προγράμματος υποτροφιών στο full time μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνολικής αξίας 9.700 ευρώ. Θα δοθούν δύο υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Οι υποτροφίες αυτές είναι εις μνήμη των Ιωάννη Κωτσιόπουλου και Γεωργίου Καρκαζή.

Προϋποθέσεις για τις υποτροφίες ION

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε Έλληνες φοιτητές και βασίζονται στην ακαδημαϊκή αριστεία, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ελληνικό πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Οι υποτροφίες δεν δύνανται να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη υποτροφία, ή να παραχωρηθούν με εγχρήματη μορφή.

Κριτήρια επιλογής

  1. Ο υποψήφιος να δηλώσει συμμετοχή.
  2. Ο υποψήφιος να είναι ελληνικής εθνικότητας.
  3. Ο υποψήφιος να πληροί των ακαδημαϊκών, επαγγελματικών, και άλλων προϋποθέσεων στο MBA International Call for Applications, συμπεριλαμβανομένης και της φυσικής συνέντευξης.
  4. Η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων, από το ελληνικό πανεπιστήμιο που φοιτούν, πρέπει να είναι εξαιρετική.
  5. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  6. Ο υποψήφιος δεν είναι αποδέκτης καμίας άλλης υποτροφίας ή χρηματικού ποσού από το MBA International Program.
  7. O υποψήφιος δεν πρέπει να έχει επαγγελματικούς δεσμούς, με άμεσο ή έμμεσο ανταγωνιστή της ION S.A. Cocoa and Chocolate Manufacturers.

Πληροφορίες

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 είναι μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021 για τον πρώτο γύρο, και μέχρι τις 4 Ιουνίου 2021 για τον δεύτερο.

Η φόρμα υποβολής βρίσκεται εδώ.

MBA InternationalΟι επιλέξιμοι υποψήφιοι θα βρεθούν σε ιεραρχική σειρά, και οι υποτροφίες θα δοθούν στους δύο μαθητές που έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία, σύμφωνα με το κριτήριο 4.

Η απόφαση για την βράβευση πραγματοποιείται από μια 3μελή επιτροπή (του Διευθυντή του προγράμματος και 2 μελών του, τα οποία είναι επίσης μέλη του Interdepartmental Steering Committee του προγράμματος).

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!