Collegelink: 30 θέσεις εργασίας

Από το δίκτυο του Collegelink*

Η εύρεση εργασίας για τελειόφοιτους και αποφοίτους με μηδαμινή έως μεσαία εργασιακή εμπειρία δεν ήταν ποτέ ξανά πιο εύκολη! Στην πλατφόρμα του CollegeLink θα βρεις θέσεις πρακτικής και θέσεις που δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία ή είναι junior/ mid level. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φτιάξεις το προφίλ σου και να στείλεις την αίτησή σου. Όλη η επικοινωνία με τις εταιρείες γίνεται μέσα από την πλατφόρμα. Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 30 από αυτές που είναι δημοσιευμένες. Μπορείς να βρεις τις υπόλοιπες εδώ! Για ρίξε μια ματιά!

 1. Discover Graduate Programme Greece @ Vodafone Greece

Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και ψάχνεις εργασία; H γνωστή σε όλους εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο Vodafone προσλαμβάνει άτομα για πρακτική εργασία, με δημιουργικότητα, διάθεση για μάθηση, με πτυχίο σε κάποια Πολυτεχνική σχολή, με Proficiency στα αγγλικά και καλή ακαδημαϊκή επίδοση. Κάνε την αίτησή σου!

 1. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχής εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες  με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

 1. Marketing Intern @ ZonePage

Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing; Εάν έχεις τις ικανότητες, αλλά όχι ακόμη την απαιτούμενη εμπειρία, τότε αυτή η θέση είναι ακριβώς για σένα! Η εταιρεία ZonePage, Digital Agency, αναζητά Digital Marketing Intern, για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό του περιεχομένου στα social media, καθημερινή διαχείριση των λογαριασμών των πελατών, δημιουργία PPC campaigns in Google AdWords και Facebook Ads κ.ά. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

4.People Development Specialist @ AB Vassilopoulos

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market; Ναι, καλά είδες, η AB Βασιλόπουλος αναζητά People Development Specialist για τη συμμετοχή του σε όλες τις διαδικασίες και μεθόδους για την επιλογή εργαζομένων,  για τη διαχείριση των βάσεων δεδομένων που συνδέονται με τις διαδικασίες της επιχείρησης κ.ά. Εάν, λοιπόν, έχεις κάποιο πτυχίο σε Business Administration, Human Resources Management, Sociology, Psychology ή κάτι παρόμοιο, κάνε την αίτησή σου!

 1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ – JUNIOR (κωδ. θεσης prom2) @ EVAL SA

Είσαι απόφοιτος σχολής τεχνικής κατεύθυνσης; Έχεις άριστη γνώση αγγλικών και είσαι έως 35 χρονών; Η εταιρεία EVAL SA, ελληνική εταιρεία παραγωγής ναυαγοσωστικού εξοπλισμού και προϊόντων, αναζητά Στέλεχος Τμήματος Αγορών για την εύρεση νέων προμηθευτών ή νέων προϊόντων, σχεδιασμό νέων προϊόντων, έλεγχο και διαχείριση συμφωνιών με προμηθευτές κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

 1. Office worker @ KORELKO DISTANCE

Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε τη λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση  και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

 1. Web Developer @ Petas.gr

Σου αρέσει το Back-end και front-end collaborative development και η συντήρηση ιστοσελίδων; Τότε αυτή η θέση είναι για σένα γιατί η Petas.gr, ένα online Travel Agency, αναζητά Web Developer με πτυχίο στον τομέα του Computer Science, καλή γνώση MySQL, PHP, XHTML, jQuery, CSS και Ajax. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

 1. Εκπρόσωπος Πωλήσεων @ Douleutaras.gr

Ο Douleutaras.gr, πλέον καινοτόμα εταιρεία η οποία παρέχει home services, αναζητά Εκπρόσωπο Πωλήσεων με πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες, έντονη φιλοδοξία για εξέλιξη, δυνατότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, οργανωτικές ικανότητες για τη στελέχωση της ομάδας των επαγγελματιών σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, για καθημερινά ραντεβού με επαγγελματίες για την ένταξή τους στην ομάδα του Douleutaras.gr κ.ά. Μάθε τα πάντα και κάνε την αίτησή σου!

 1. Πωλητής Χονδρικής @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει νέο/νέα για το Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για τη διαχείριση και διατήρηση υπάρχοντος πελατολογίου, ανάπτυξη νέου δικτύου συνεργατών, επαγγελματική παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας σε δυνητικούς πελάτες. Εάν έχεις άνεση στην επικοινωνία γραπτού και προφορικού λόγου, προσαρμοστικότητα σε δομημένο εργασιακό περιβάλλον, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office και προγράμματος ERP, κάνε την αίτησή σου!

 1. Υπάλληλος Γραφείου @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργία προσφορών και καταχωρήσεις παραγγελιών, υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεών και τιμολόγηση. Εάν έχεις πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, εφαρμογών MS office και SAP ERP, επαγγελματική συμπεριφορά, μεθοδικότητα και οργάνωση και είσαι επικοινωνιακός χαρακτήρας, κάνε την αίτησή σου!

 1. Customer Care & Tech Support Roles @ Teleperformance Greece

Στα πλαίσια επέκτασης του δυναμικού της, η εταιρεία Teleperformance Greece, αναζητά επικοινωνιακούς υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση στο τμήμα των πωλήσεων, μέσω εισερχομένων κλήσεων, για τον Μεγαλύτερο Πάροχο Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Εάν έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και γρήγορη πληκτρολόγηση, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών, κάνε την αίτησή σου!

 

 1. Junior Recruiter (HR) @ Pier41 Consulting

Θέλεις να ασχοληθείς με τον χώρο του Human Resources; Η εταιρεία Pier41, που εξειδικεύεται στις προσλήψεις ταλέντων IT, κυρίως επαγγελματίες που ασχολούνται με SAP, αναζητά Junior Recruiter, με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα πρέπει να είσαι οργανωτικός, κοινωνικός και με δεξιότητες διαχείρισης χρόνου. Δες αναλυτικά τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

 1. Junior Data Scientist @ SENTIO SOLUTIONS

Σε ενδιαφέρει ο χώρος των δεδομένων και θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτόν; Εάν έχεις κατανόηση των δεδομένων, γνωρίζεις data mining and growing, μπορείς να αναπτύξεις custom data models και αλγόριθμους για να τα εφαρμόσεις πάνω σε data sets, μπορείς να δημιουργήσεις reports, να κάνεις visualization των δεδομένων και έχεις κάποια εμπειρία σε αυτό, μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου στην εταιρεία Sentio Solutions ως Junior Data Scientist.

 1. Front-end Developer @ m-hospitality pc

Σου αρέσει το user-interface; Γνωρίζεις από  HTML5, AngularJS, CSS3 και έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε σχετική εργασία; Έχεις εργαστεί πάνω σε  consuming REST services via Javascript frameworks και MVC javascript framework; Η m-hospitality pc τεχνολογική εταιρεία για ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες αναζητά Front-end Developer. Κάνε την αίτησή σου!

 1. IT Junior Buyer @ Digimark SA

H DIGIMARK ΑΕ, εταιρεία Πληροφορικής και  Τηλεπικοινωνιών, με 30 συνεχή έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά IT Junior Buyer με Ανεπτυγμένες διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ικανότητες προγραμματισμού και επιμερισμού εργασιών, αυστηρή τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, με Πτυχίο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης πληροφορικής. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

 1. Front – end Developer @ GIAOLA – A NEXT GENERATION ELECTRONIC MALL

Σου αρέσει να ασχολείσαι με το user – interface, user-experience, και γενικά το front-end development; Αν έχεις γνώσεις πάνω στην HTML, CSS, Web Architecture, Adaptive Design, Javascript, REST, Bootstrap, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτηση ως Front -end Developer στην εταιρεία Giaola. Η εταιρεία αυτή είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και παραγγελίας μεγάλου εύρους υπηρεσιών από επαγγελματίες ή επιχειρήσεις.Κάνε την αίτησή σου!

 1. Full Stack Developer – vue.js +PHP @ ferryhopper.com

Είσαι Full Stack Developer και έχεις καλές προγραμματιστικές ικανότητες σε JavaScript and PHP 7.1+,  1-3 χρόνια εμπειρίας σε Web Applications Development και έχεις δουλέψει πάνω σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων (MySQL, MariaDB); Η ferryhopper.com, μία πλατφόρμα για online ferry booking αναζητά Full Stack Developer. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

 1. Software developer @ Talentia Software Hellas

Είσαι Software Developer και αναζητάς εργασία; Έχεις hands-on εμπειρία σε  MySQL, SQL Server, γράφεις/διαβάζεις T-SQL Statements και γνωρίζεις από Stored Procedures, Functions, Triggers και έχεις τουλάχιστον 1 χρόνο εμπειρία σε software development; H Talentia Software Hellas αναζητά Software Developer. Κάνε την αίτησή σου!

 1. Sales & Product Marketing Trainee @ INFO QUEST TECHNOLOGIES

Εάν η τεχνολογία σε συναρπάζει, εάν κάθε προϊόν αποτελεί μία πρόκληση για εσένα, εάν σου αρέσει να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις ιδέες σου, εάν αναζητάς ένα δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας, τότε η Info Quest Technologies, κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών  σου δίνει αυτή την ευκαιρία! Εάν έχεις άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, του MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και είσαι μία δυναμική προσωπικότητα με ευχέρεια προφορικού και γραπτού λόγου, κάνε την αίτησή σου!

 1. Social Media Manager @ SHEEPFISH

Σε εξιτάρει η ενασχόληση και η διαχείριση των social media; Διαθέτεις hands-on εμπειρία σε διαχείριση περιεχομένου, γνωρίζεις SEO, keyword research και Google Analytics; Γνωρίζεις από online marketing κανάλια, είσαι εξοικειωμένος με το web design, έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες; Αυτή η θέση είναι για σένα, κάνε τώρα την αίτησή σου  ως Social Media Manager στην εταιρεία Sheepfish.

 1. Unified Communications System Engineer @ Comsys

Η εταιρεία software Comsys αναζητά Unified Communications System Engineer για την διαχείριση και την εφαρμογή Contact Center solutions, στενή συνεργασία με την application development ομάδα κ.ά. Εάν διαθέτεις BSs πτυχίο σε Computer Science, Engineering ή κάποιο σχετικό πεδίο, έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε ΙT solutions for Contact Centers και UCC, κάνε την αίτησή σου!

 1. Pharmacy B2B Sales Consultant @ Power Health Hellas

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές ελληνικές εταιρείες που ασχολείται με Health Food Supplements; Ναι, καλά είδες, η Power Health Hellas αναζητά Pharmacy B2B Sales Consultant, με εμπειρία σε B2B πωλήσεις, καλή γνώση των MS Office, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικότητα, και δεξιότητες παρουσίασης. Κάνε την αίτησή σου!

 1. Junior Accounting & Administrative Assistant @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Accounting & Administrative Assistant για καθημερινή εισαγωγή δεδομένων, υπεύθυνο για τις αποδείξεις, επικοινωνία με τρίτους λογιστές, επικοινωνία με τους προμηθευτές, διαχείριση email κ.ά. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

24.IT End User Support Specialist @ Archirodon

Η εταιρεία Archirodon εξυπηρετεί τα διυλιστήρια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, παρέχοντας EPCM και Engineering services. Αυτή την περίοδο αναζητά IT End User Support Specialist, ο οποίος να είναι Microsoft Certified Professional (MCP) και/ ή Microsoft Office Specialist (MOS), να γνωρίζει και να έχει χρησιμοποιήσει ICT hardware και software applications και να γνωρίζει καλά αγγλικά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

 1. Python Dev/Ops Developer @ STONEBRANCH INC

Σου αρέσει η ενασχόληση με Python; Εάν έχεις BS/MS πτυχίο στον κλάδο του Computer Science, Engineering ή κάτι παρόμοιο, 2+ χρόνια εμπειρίας σε test automation, έχεις εμπειρία με τεχνολογίες βάσεων δεδομένων όπως Oracle, MySQL, and/or PostgreSQL αλλά και με HTML5, CSS, web services (SOAP and REST), SQL, XML, μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου ως Python Dev/Ops Developer στην εταιρεία Stonebranch Inc.

 1. Customer Care Advisors @ Talanton Ltd

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ισπανικά, τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων και τη δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ως Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd.

 1. Front-End Software Engineer @ Neurocom S.A.

Η εταιρεία Neurocom S.A., η οποία προσφέρει Agile λύσεις για τους φορείς τηλεπικοινωνιών, αναζητά Front-End Software Engineer με γνώσεις Javascript, Angular, σχεσιακών βάσεων δεδομένων, καλή γνώση αγγλικών, αναλυτική και σύνθετη σκέψη. Εάν είσαι ένας/μία από αυτούς/ ές, κάνε την αίτησή σου!

 1. SAP JUNIOR CONSULTANT @ Thenamaris Ships Management Inc.

Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με SAP; Εάν έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας σε SAP ή MM, SD, FI, έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science ή παρόμοια, σε διακατέχει η αξιοπιστία, η ακρίβεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είσαι υπεύθυνο άτομο, με ικανότητες για ομαδική εργασία και με θέληση για μάθηση, κάνε την αίτησή σου ως SAP Junior Consultant στην ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris Ships Management Inc.

 1. Digital Marketing Specialist @ Sleed

Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για τη δημιουργία  PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads, δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοσης των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media κ.ά. Μη χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

 1. ACCOUNTANT ASSISTANT – SECRETARY @ GLOBAL ADVISORY TAX SOLUTIONS

H Global Advisory Tax Solutions, μία από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των λογιστικών και φορολογικών συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα, ζητά άτομο για τη θέση Βοηθού Λογιστή, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της. Εάν έχεις εμπειρία και εξοικείωση σε λογιστικά και εμπορικά προγράμματα ERP, προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο, είσαι συνεπής και υπεύθυνος, κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες, όμως, δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρείες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τες όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

*Οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του Collegelink. 

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!