CollegeLink: Βρες τη δουλειά των ονείρων σου

 

Από το δίκτυο CollegeLink*

Το CollegeLink επιστρέφει για μια ακόμα εβδομάδα για να σου μεταφέρει όλα τα νέα και τις θέσεις εργασίας που θα ήθελες να διεκδικήσεις! Αν πάλι αναζητάς πρακτική άσκηση, τότε συνέχισε να διαβάζεις! Με το CollegeLink, δεν είσαι πλέον μόνος στον δρόμο αναζήτησης εργασίας! Έχεις έναν ισχυρό σύμμαχο! Ακολούθησέ τον  και θα βγεις κερδισμένος/η!

 

 1. Operating Leasing Sales Support & Customer Service @HERTZ

Η εταιρεία HERTZ αναζητά τον επόμενο συνεργάτη στον τομέα του Operating Leasing Sales Support & Customer Service! Αν το έχεις, τότε αυτή η θέση σε αφορά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. FC Agent διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών @FIRSTCALL SA

Η FirstCall S.A. είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και οργανωμένες εταιρείες του κλάδου διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, αναγνωρισμένη για το σύγχρονο εργασιακό της περιβάλλον και τις εξελιγμένες μεθόδους εκπαίδευσης και εξέλιξης των συνεργατών της. Στα πλαίσια ανάπτυξης των εργασιών της, η FirstCall S.A. αναζητά και φιλόδοξους νέους συνεργάτες με αξιόλογη εμπειρία στην επικοινωνία και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι θα αναζητήσουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες σε έναν ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό κλάδο. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Junior Account Executive @MINDS

Είσαι φοιτητής, σπουδάζεις Θεσσαλονίκη και επιθυμείς να ξεκινήσεις πρακτική σε διαφημιστική εταιρεία; Σου βρήκαμε τη λύση στη διαφημιστική Minds! Αρμοδιότητές σου, η επικοινωνία με πελάτες και εξωτερικούς συνεργάτες, ο έλεγχος και η διαχείριση ροής εργασιών, η επικύρωση project και παραγγελιών πριν την παράδοση και η συμμετοχή σε ομαδικές διαδικασίες για τη δημιουργία και το στήσιμο concept και campaigns. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. QA Specialist @Uni Systems

Θες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου ως QA Specialist; Έλα να ενταχθείς στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Uni Systems και μια καριέρα με μεγάλες προοπτικές σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Spanish Speaking Customer Service Travel Agent @ferryhopper.com

Η Ferryhopper είναι η μοναδική πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Αν λατρεύεις τα ταξίδια και γνωρίζεις ισπανικά, τότε αυτή η θέση εργασίας στο ταξιδιωτικό γραφείο ferryhopper είναι ακριβώς για σένα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Web Developer @Rhoé Urban Technologies

Η Rhoé παρέχει μια λύση hardware και λογισμικού που βοηθάει δημόσιες αρχές μεσαίου μεγέθους να εκδώσουν και να διαχειριστούν παραβάσεις, αυτοματοποιώντας διατερματικά τη διαδικασία. Γνωρίζεις HTML, CSS, Javascript, Firebase; Τότε η θέση του επόμενου Web Developer σου ανήκει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Digital Marketing Assistant @Leader Online IKE

Είχες φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να εργάζεται για πελάτες υψηλής αξίας για λογαριασμό ενός εξειδικευμένου digital marketing agency, Google Partner Premier, που εστιάζει στο SEO, το Google Adwords και τη Διαφήμιση στο Facebook; Η ευκαιρία σου είναι εδώ, για σένα που θες να κατακτήσεις τον κόσμο του digital marketing! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να προλάβεις την ευκαιρία της καριέρας σου!

 1. Junior IT Support Technician @ATHENS TECHNOLOGY CENTER

Αν έχεις πάθος με τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και θες να εργαστείς σε μια εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια πείρας στον χώρο, που στοχεύει στην ανάπτυξη μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και σε κυβερνητικούς οργανισμούς παγκοσμίως, τότε αυτή η θέση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

 1. Junior Java Developer @Athens Exchange Group

Είσαι ταλαντούχος Java Developer; Έλα, λοιπόν, να κάνεις join την ομάδα των Systems Development στην ATHEX Group! Ένα δυναμικό και συνάμα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης και εξέλιξης σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

 1. Group Front Office IT Specialist @FOURLIS GROUP

Ο Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών με την εμπορική του δραστηριότητα να εκτείνεται στις χώρες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην IT team του Ομίλου FOURLIS; Στείλε την αίτηση σου εδώ!

 1. Υπάλληλος Τεχνικής Υποστήριξης – Εξυπηρέτηση Πελατών @IPGLOBAL IKE

Ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές domain name και παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, η IPGLOBAL IKE (IP.GR), αναζητά το επόμενο μέλος για την ομάδα της. Γίνε, λοιπόν, το νέο μέλος της ομάδας τεχνικής υποστήριξης που θα παρέχει υποστήριξη στους πελάτες τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω e-mail! Πρόλαβε την προθεσμία των αιτήσεων! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Web Developer @e-satisfaction

Θα ήθελες να εργαστείς ως web developer στην πρώτη Humanized Marketing Platform για e-business; Συνεχής εκπαίδευση, δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, εταιρικό λάπτοπ είναι μόνο μερικά από τα οφέλη ενός εργαζόμενου στην εταιρεία τους! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Εκπρόσωπος Πωλήσεων @Douleutaras.gr

Είσαι επικοινωνιακός, με μεταφορικό μέσο και θα ήθελες να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες startups στην Ελλάδα, με ανταγωνιστικές αποδοχές, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και πολύ μεγάλες προοπτικές εξέλιξης; Εάν ναι, τότε στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Χημικός στις πωλήσεις @S KONTARI AND SON CHEMICAL NET PRIVATE COMPANY

Δυνατό σου σημείο είναι οι πωλήσεις, έχεις πτυχίο χημικού, σου αρέσει να παρακολουθείς τις τάσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού; Σου βρήκαμε δουλειά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Θέσεις πρακτικής άσκησης:

 1. DIGITAL COMMUNICATIONS INTERN (Πρακτική Άσκηση) @Bayer

Ώρα για πρακτική! Εδώ και 60 χρόνια, η Bayer Ελλάς προσφέρει στην Ελληνική Κοινωνία καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να ωφελούν τους καταναλωτές και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους! Έλα να εργαστείς σε μια εταιρεία που για περισσότερο από 150 χρόνια παρέχει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της υγείας, της φυτοπροστασίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας! Ακόμα αναρωτιέσαι αν αυτή η θέση σου ταιριάζει; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Administrator Trainee @Eurofast Global Ltd

Επιθυμείς να εργαστείς ως Administrator Trainee στην Eurofast, σε έναν οργανισμό παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που απασχολεί τοπικούς συμβούλους σε περισσότερες από 21 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής (ΝΑΕΜΑ); Ο Οργανισμός κατέχει εξαιρετική θέση ως πάροχος πολλαπλών υπηρεσιών στις προτιμήσεις των επενδυτών και των εταιρειών που αναζητούν επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Μια μοναδική ευκαιρία καριέρας σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Human Resources Consultant Intern (Πρακτική Άσκηση) @CollegeLink

Η CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης απασχόλησης στην Ελλάδα, η οποία φέρνει σε επαφή νέους και εταιρείες στα πλαίσια πρακτικής άσκησης ή πρώτης δουλειάς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους τελειόφοιτους και πρόσφατα απόφοιτους να βρουν την πρώτη τους εργασία. Η οικογένειά μας μεγαλώνει κι αναζητούμε Human Resources Consultant Intern, να εκπονήσει την πρακτική του κοντά μας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

 1. Product Associate Intern (Πρακτική Άσκηση) @Collegelink

Η CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης απασχόλησης στην Ελλάδα, η οποία φέρνει σε επαφή νέους και εταιρείες στα πλαίσια πρακτικής άσκησης ή πρώτης δουλειάς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους τελειόφοιτους και πρόσφατα απόφοιτους να βρουν την πρώτη τους εργασία. Η οικογένειά μας μεγαλώνει κι αναζητούμε Product Associate Intern, να εκπονήσει την πρακτική του κοντά μας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 1. Junior Data Scientist (Πρακτική Άσκηση) @Money Market Α.Ε.

Για σένα που είσαι φοιτητής και δικαιούσαι να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση μέσω της σχολής σου, αυτή η θέση σε αφορά! Η Money Market αναζητά τον υποψήφιο που θα ενταχθεί στην Business Inteligence & Data Analytics ομάδα της εταιρείας. Εκεί, θα απασχοληθεί στο κομμάτι του Sales Reporting & Visualization, όπου η ομάδα αναλύει δεδομένα πωλήσεων των χρηστών και πελατών της εταιρείας προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει Sales Insights για αυτούς τους χρήστες. Στείλε την αίτηση σου εδώ!


 1. NETWORK & PC ENGINEER @GEROLYMATOS INTERNATIONAL AEBE

Θες να δουλέψεις ως network and PC engineer σε μια εταιρεία με παρουσία πάνω από 90 χρόνια στον χώρο της Υγείας και της Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα; Μην καθυστερείς, η εργασία των ονείρων σου είναι ένα κλικ μακριά! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ! Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να προλάβεις την ευκαιρία της καριέρας σου!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!