Citycampus.gr: Start Up Smart | Innovators Show you the way

Σ’ ένα φιλόξενο και ζεστό διαδικτυακό περιβάλλον ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 2ο Συνέδριο του Citycampus.gr με τίτλο: “Start Up Smart | Innovators Show You the Way”.

Το διαδικτυακό μας συνέδριο είχε ως στόχο να προετοιμάσει και να ενδυναμώσει τους νέους για την είσοδό τους στον κόσμο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι τετρακόσιοι περίπου παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια των ομιλιών, να ταξιδέψουν στον κόσμο των ρηξικέλευθων ιδεών, να εκφράσουν τα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά μέσα από διαδραστικά workshops και δραστηριότητες, μεταφέροντας το συνέδριο στον ίδιο τους το χώρο.

Το webinar του citycampus.gr ξεχώρισε για την άψογη διοργάνωσή του, για τον ευφάνταστο χαρακτήρα του, και την πρωτοτυπία του να κατορθώσει την ενεργό συμμετοχή των επισκεπτών, καταργώντας την απόσταση του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος.

Η ομάδα οργάνωσης του Start Up Smart απέδειξε για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, αφοσίωσης και επαγγελματικότητας και εισέπραξε την αποδοχή του κοινού, το οποίο αγκάλιασε το webinar με τον πιο θερμό τρόπο.

Τι κρατήσαμε από το συνέδριο; τη σκληρή δουλειά, το χαμόγελο και τη στήριξη των επισκεπτών….

Τι υποσχόμαστε; Ότι θα επιστρέψουμε. Τα καλύτερα έρχονται!

Start Up Smart: Περιεχόμενο

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου της start-up επιχειρηματικότητας και ειδικούς στα θέματα soft-skills, με σκοπό να βοηθήσουν τους νέους να καλλιεργήσουν τις ιδέες τους, να χτίσουν καινούριες και να εισέλθουν με αυτοπεποίθηση στον χώρο της καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των ομιλιών μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου μας.

Ομιλίες

Γιώργος Καράμπελας– Associate Venture Friends: Venture Friends and the Greek start up ecosystem”

Όλγα Κωνσταντακοπούλου– Marketing Executive της εταιρείας ΩΜΕΓΑ και Co-Founder της HireFlows: Women in tech: Time to change your business mindset

Πάνος Βρέττης– Sales Developer στην start-up Hack the Box: How to pitch an idea

Βασίλης Ελαιοτριβάρης– Senior Consultant Strategy and Operation της PWC Greece και Εκπρόσωπος της meXOXO: Start -Up, ένας δρόμος γεμάτος από επιλογές΄- Επιτυχίες και Αποτυχίες.

Μάνος Ανδρεάδης-  Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Έργων στην Asset Technology: Erasmus για νέους επιχειρηματίες

Αναστασία Γαβρήλου- Γενική Διευθύντριας της ethelon: Εθελοντισμός και την επιχειρηματικότητα

Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος– Co-founder και back-end engineer της Visual Eyes: Technology: A tool to build your dreams”

Αναστασία Αδάμ- Ψυχολόγος και βιοχημικός στη Διάδραση – Ινστιτούτο για την Μελέτη της Ανθρώπινης Επικοινωνίας: Soft skills και την επιχειρηματικότητα

Μάγδα ΠαβλικόβασκαΝομική σύμβουλος: Νομικές Κινήσεις Ίδρυσης Start-Up

Κωνσταντίνος Πολέμης- CEO και Iδρυτής του citycampus.gr : Στρατηγική του Γαλάζιου Ωκεανού.

Workshops

Βασιλική Παπανικολοπούλου, Marketing Director @ The Port
Περικλής Βασιλειάδης, Start Up Ecosystem Analyst @ The Port

Πώς να χτίσεις το προσωπικό σου brand προς την επιτυχία.

Νίκος Κατσιαντώνης, Team leader του Keller Williams Solutions Group: Body Language and Public Speaking

Χορηγοί

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του συνεδρίου Start Up Smart για την υποστήριξή τους.  Συγκεκριμένα:

OPEN TV, The Port, Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Asset Technology, European Institute for Local Development, Europe Direct, ethelon, i – participate, CollegeLink, Youthnet Hellas, Horizons for Youth, SAFIA, ELSA Greece, Chemecon, Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης, Young Executives Shipping Forum, επιχειρώ, Idietera.gr, Spoudazo.gr, Atheniantimes,gr, και τα περιοδικά Travel Magazine, Θεσσαλονίκη magazine και Εύοσμος City.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του συνεδρίου:
Κωνσταντίνο Πολέμη (citycampus CEO), Χλόη Παπαδοπούλου (Event Manager), Στέλιο Αβραμίδη, Λένα Δαλαμαρίνη, Αιμιλία Μαμοπούλου, Τέρψη Παναγιωτίδη και Φένια Τσάτσαρη (Assistant Event Managers).

Όλες οι εκκρεμότητες του συνεδρίου θα έχουν τακτοποιηθεί ολοκληρωτικά στις 28/11.