Έρχεται το Burger Festival 2019!

του Βαγγέλη Ρουσοχατζάκη

Τι κι αν το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, οι ηλιόλουστες μέρες του Σεπτέμβρη και το Burger Festival έρχονται να το παρατείνουν φέρνοντας διασκέδαση, χορό αλλά και πολύ φαγητό!

Πλησιάζει, λοιπόν, η ώρα για την επιστροφή του μεγαλύτερου food festival που έχει σχέση κατά κύριο λόγο με τα αγαπημένα μας burgers! Μετά την επιτυχία τεσσάρων συνεχόμενων χρόνων, το Burger Fest είναι και πάλι εδώ και μας καλεί να γευτούμε για μία ακόμα φορά τα καλύτερα burgers της Ελλάδας συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο.

Το Festival θα διεξαχθεί στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στο Γκάζι και αυτή την φορά με διάρκεια δύο τριημέρων έτσι ώστε όλοι να προλάβουν να πάρουν μια γεύση τόσο από τα burgers, όσο και από το πλούσιο πρόγραμμα των dj sets, αλλά και των υπόλοιπων events που θα μας συνοδεύουν καθώς θα απολαμβάνουμε τα λαχταριστά εδέσματα.

Οι ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ή και δύο burger, φυσικά με τη συνοδεία μπύρας και μουσικής, είναι αντίστοιχα οι εξής: 13/14/15 & 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2019, Παρασκευή 17:00-00:00, Σάββατο 13:00-01:00 και Κυριακή 13:00-01:00.

Τέλος, είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας burger στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους καθώς η γνώμη σας μετράει και βοηθάει τα καταστήματα να βελτιωθούν και να κάνουν τα burger τους ακόμα πιο γευστικά και λαχταριστά.

Ραντεβού λοιπόν στο Γκάζι για ατελείωτη διασκέδαση και λαχταριστό φαγητό!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!