Build your cv

Build your cv – Διαδραστικό Workshop από το studyabroad.gr με την υποστήριξη του citycampus.gr

“SUCCESS. All depends on the second letter

Πόσες φορές όλοι μας έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε αίτηση για μια θέση εργασίας διστακτικά, θεωρώντας ότι είναι δύσκολο να γίνουμε αποδεκτοί και απλώς κάνουμε την προσπάθειά μας;

Από την άλλη, πόσες φορές κάναμε αίτηση για έναν οργανισμό στον οποίο ήμασταν σίγουροι ότι ταιριάζουμε και ότι η θέση είναι σαν να μας φωτογραφίζει, αλλά εν τέλει δε λάβαμε καμία απάντηση;

Έχεις σκεφτεί ποτέ το γιατί;

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καλό ούτε να ξεκινάς με ηττοπάθεια, αλλά ούτε και με υπερβολική σιγουριά. Και τα δύο οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόρριψη.

Το κλειδί σου, λοιπόν, για την επιτυχία δεν είναι ούτε τα πολλά μεταπτυχιακά ούτε οι ατελείωτες λίστες σεμιναρίων. Το κλειδί σου είσαι ΕΣΥ!

Έχεις το κλειδί, έχεις και την πόρτα, λοιπόν!

Μένει να τοποθετήσεις σωστά το κλειδί ώστε να μπορέσεις να εισέλθεις στον κόσμο που ονειρεύεσαι.

Στο studyabroad.gr – Study & Career Counseling γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ενεργήσεις προκειμένου να ξεχωρίσεις και να μην ξαναπεράσει το βιογραφικό σου απαρατήρητο, είτε επιθυμείς να το στήσεις για να κάνεις αίτηση για δουλειά είτε για κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Στο Διαδραστικό μας Workshop “Build your CV- Your Power to Success” οι σύμβουλοί μας θα έχουν τη χαρά να έρθουν σε άμεση επαφή και αλληλεπίδραση μαζί σου! Μάλιστα, αφού σου παρουσιάσουν όλα όσα είναι απαραίτητα για να συντάξεις ένα σωστό βιογραφικό, θα μπορέσεις να συνομιλήσεις άμεσα μαζί τους, να τους θέσεις τις απορίες σου, να μοιραστείς τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου με άλλους ανθρώπους και εν τέλει να βρεις τον δρόμο σου προς την επιτυχία!

Τι θα κερδίσεις από το workshop

Μετά από αυτό το workshop θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει!

 • Τι πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου;
 • Τι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου;
 • Ποιο είναι το σωστό στήσιμο;
 • Πώς θα εντυπωσιάσεις και θα τραβήξεις την προσοχή από την πρώτη στιγμή; Μην ξεχνάς ότι οι υπεύθυνοι κοιτάζουν τα βιογραφικά για λίγα μόλις δευτερόλεπτα άρα πρέπει από την αρχή να ξεχωρίσεις.
 • Πώς θα επιβεβαιώσεις ότι το CV σου είναι ευανάγνωστο;
 • Πόσο καιρό πριν κάνεις την αίτηση πρέπει να έχεις έτοιμο το βιογραφικό σου;
 • Με ποιον τρόπο θα σιγουρευτείς ότι δεν έχει κανένα λάθος το βιογραφικό σου; Μπορεί να σου φαίνεται απλό, αλλά πάνω από το 75% των βιογραφικών που λαμβάνουν οι εργοδότες έχει λάθη!!
 • Βιογραφικό στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά; Υπέρ και Κατά.
 • Ποιο είναι το ψηφιακό σου αποτύπωμα και γιατί πρέπει να ενδιαφερθείς πολύ για αυτό;
 • Τελικά τι έκταση πρέπει να έχει το βιογραφικό σου; Τι κάνεις αν έχεις πολλά να γράψεις για να φανείς ότι πληροίς τα κριτήρια για τη θέση;
 • Βιογραφικό με ή χωρίς χρώμα;
 • Φωτογραφία στο Βιογραφικό: Ναι ή όχι;
 • Summary: Το πιο σημαντικό σημείο του βιογραφικού!
 • Soft Skills: Τα γράφω στο CV μου;
 • Πώς αποδεικνύονται τα Soft Skills μου; Αρκεί η απλή τους παράθεση; Αν όχι, τι πρέπει να κάνω για αυτό;

Αυτά και άλλα πολλά θα μάθεις στο διαδραστικό workshop του studyabroad.gr-Study & Career Counseling!

Διεξαγωγή του Workshop

Πότε;

Στις 12 Ιουνίου 2021, 12:30- 13:30.

Πού;

Online στην πλατφόρμα του citycampus στο Zoom.

Τι χρειάζεται να κάνεις;

 • Κάνε την προεγγραφή σου για το workshop Build your cv εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/1fuomQ6OI5FuNqu1oWU0TTAsLn53iLTkxZcB7DdSNJws/edit

 • Στη συνέχεια θα σου στείλουμε Link εγγραφής

Συνεισφορά – Διαδικασία Πληρωμής

 • Η συνεισφορά για τη συμμετοχή στο workshop ορίζεται στα 15 ευρώ!
 • Για όσους και όσες ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι 7/6 η συνεισφορά ορίζεται στα 10 ευρώ (33,3% έκπτωση)
 • Στο Link εγγραφής θα λάβεις και τον τρόπο καταβολής της συνεισφοράς!
 • Με την καταβολή της συνεισφοράς οριστικοποιείται και η εγγραφή!

Special Offer!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι, σε περίπτωση που λάβεις κάποια υπηρεσία μας αργότερα, τα 10 ευρώ θα αφαιρεθούν από την τελική τιμή.

Οι σύμβουλοι του Workshop

Οι σύμβουλοι τις οποίες θα ακούσεις και με τις οποίες στη συνέχεια θα αλληλεπιδράσεις είναι η Αναστασία Αδάμ και η Μυρτώ Υφαντή.

Η Αναστασία Αδάμ είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασκεί τη συμβουλευτική ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία χρησιμοποιώντας την διεπιστημονική ακαδημαϊκή της γνώση αλλά και την μακρόχρονη επαγγελματική της εμπειρία με ολιστική ψυχοδυναμική ματιά. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και Πρόεδρος της Διάδρασης. Έχει MBA (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας με ειδίκευση στην Οργανωσιακή Ψυχολογία, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, την Επικοινωνία και την ανάπτυξη των Soft Skills.

Η Μυρτώ Υφαντή είναι Φιλόλογος, εκπαιδευτικός, με μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας και διδάσκει στο διδασκαλείο Νέας Ελληνικής του ΕΚΠΑ. Είναι εξειδικευμένη σύμβουλος από το πανεπιστήμιο του Sheffield. Είναι η General Manager του studyabroad.gr-Study & Career Counseling και έχει πολυετή εμπειρία τόσο ως Recruiter όσο και ως σύμβουλος δόμησης βιογραφικού. Έχοντας υπάρξει, λοιπόν, και στις δύο πλευρές της διαδικασίας πρόσληψης και έχοντας επιπλέον εξειδίκευση στη σωστή χρήση της γλώσσας ανά περίσταση, έχει βοηθήσει πολλούς φοιτητές να μεταβούν στο μεταπτυχιακό που επιθυμούν και να γίνουν αποδεκτοί στο Master της επιλογής τους.

Σε περιμένουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα από μια αλληλεπίδραση που θα σου δώσει ώθηση!

Ώθηση για την έναρξη της πορείας σου προς το μέλλον που αξίζεις!

 • Σου προτείνουμε να παρακολουθείς τις δημοσιεύσεις μας στη σελίδα της εκδήλωσης εδώ: https://www.facebook.com/events/287849389391974/
 • Μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media μας για διάφορα σχετικά tips στον χώρο της Εκπαίδευσης και της Καριέρας.

Facebook: https://www.facebook.com/studyabroad.clickoclock/

Instagram: https://www.instagram.com/studyabroad.gr/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/studyabroad-gr/?viewAsMember=true

Δες και το Facebook Group μας για άμεση αλληλεπίδραση εδώ: Σπουδές και Καριέρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό- Study Abroad

Website: https://studyabroad.gr/

Φυσικά, αν επιθυμείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, μπορείς να το κάνεις είτε στα social media μας είτε εδώ: info@studyabroad.gr