84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019

της Μαρίας Φραγκίνη

Για ακόμη μία χρονιά η έκθεση – ορόσημο της Θεσσαλονίκης, η Δ.Ε.Θ. είναι προ των πυλών. Από το Σάββατο της 7ης έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2019 θα λάβει χώρα η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η Δ.Ε.Θ. είναι μια ετήσια έκθεση όπου γίνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε από τον βουλευτή Νικόλαο Γερμανό και το 1926 εγκαινιάστηκε για για πρώτη φορά όπου συνεχίζει να διοργανώνεται μέχρι σήμερα από την HELEXPO. Είναι μια εκθεσιακή εκδήλωση μεγάλης σημασίας για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη όπου εκεί περιλαμβάνει πάνω από 15 κλαδικές εκθέσεις από αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας με ιδιωτική πρωτοβουλία ή υπό την αιγίδα κρατικών φορέων αλλά και επιφανών εταιριών από την παγκόσμια αγορά. Παράλληλα, η έκθεση αυτή περιέχει το στοιχείο της ψυχαγωγίας, καθώς αποτελεί και ένα είδους γιορτής για τους επισκέπτες της.

Ενότητες ΔΕΘ

 «Ψηφιακή Ελλάδα»

Τομέας Μηχανοκίνησης

Παρουσιάζονται νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μηχανών, μπορεί κανείς να δει αρκετές εταιρείες καυσίμων και λιπαντικών και ο,τι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό συνεργείων/ανταλλακτικών και τα συστήματα ασφαλείας.

Τομέας Γαστρονομίας

Προωθούνται ελληνικά προϊόντα της ελληνικής γης σε όλους τους επισκέπτες με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών γεύσεων.

Τομέας Εκπαίδευσης

Ενημερώνεται κανείς από δημόσιους και ιδιωτικοί φορείς για εκπαιδευτικά προγράμματα, επιλογές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ευκαιρίες καριέρας, πιστοποίηση γνώσεων και άλλα.

Τομέας Ενέργειας

Με αφορμή την εξοικονόμησης ενέργειας παρουσιάζονται λύσεις στην καλύτερη ποιότητα. Σε αυτή την ενότητα μπορεί κανείς να δει φωτοβολταϊκά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, πρωτοποριακά προϊόντα θέρμανσης- ψύξης, τεχνολογίες περιβάλλοντος και συστήματα διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης.

Music Eventsa

Διοργανώνονται συναυλίες κάθε βράδυ στις 21:30 για την ψυχαγωγία και την διασκέδαση των επισκεπτών ικανοποιώντας τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Όπου φέτος είχε τους κορυφαίους τραγουδιστές :Πάολα, Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνο Αργυρό, το συγκρότημα «Μέλισσες», Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το συγκρότημα “Κίτρινα Ποδήλατα”.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!