Ακόμα καλοκαίρι… Ακόμα περιθώρια… για βουτιές, για μαγικά τοπία και διέγερση των αισθήσεων… Μήπως ήταν η πανσέληνος με την μερική έκλειψη που απαθανάτισες; Μήπως το μαγικό τοπίο της παραλίας; Μήπως η παρέα; Η βραδινή έξοδος στο λιμάνι του νησιού; Η καλύτερη παρέα ever; Ή μήπως η εμπειρία της σκηνής και του camping; Ό,τι και να είναι από αυτά ή κάτι άλλο που ανταποκρίνεται στην καλοκαιρινή μαγεία, στείλε μας τη φωτογραφία σου και κέρδισε βιβλία από το citycampus.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Διάλεξε την καλύτερη φωτογραφία που ανταποκρίνεται στο θέμα “Καλοκαιρινή μαγεία” (φύση, πόλη, άνθρωποι, κ.ά) και στείλε την στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook και Instagram – εάν υπάρχει. Εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram και το κοινό ψηφίζει κάνοντας like στην αγαπημένη του! Τα likes του Facebook και του Instagram θα αθροισθούν.

Προετοίμασε λοιπόν τη δική σου φωτογραφική  καμπάνια (μέσω αναρτήσεων, κοινοποιήσεων κλπ) και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!! Οι δύο πρώτοι νικητές θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας και ο τρίτος από τη συντακτική ομάδα του Citycampus. Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο ένα βιβλίο! Επίσης άλλοι πέντε συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Καινοτομία του διαγωνισμού: Πέντε τυχεροί ψηφοφόροι που θα κάνουν like στις φωτογραφίες, θα κερδίσουν επίσης από ένα βιβλίο μετά από κλήρωση. Οι δύο θα είναι από τους ψηφοφόρους των δύο πρώτων νικητών.

Ακόμη: Οι φωτογραφίες των νικητών και όσων έλαβαν έπαινο, θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus και θα κοσμίσουν ένα e book φτιαγμένο από εμάς για εσάς για να ανατρέχετε και να ανακαλείτε στη μνήμη σας τις στιγμές του διαγωνισμού! Το e – book που θα επιμεληθεί η ομάδα μας θα περιλαμβάνει τις 3 νικητήριες φωτογραφίες και τις 5 που θα λάβουν έπαινο. Μαζί με την κάθε φωτογραφία θα παρουσιάζονται και οι συνεντεύξεις των νικητών, για να μάθει το κοινό λίγα παραπάνω στοιχεία για τη ζωή τους!

Ακόμη κάθεσαι; Μη χάνεις χρόνο και λάβε μέρος!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 9 Αυγούστου 2017

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 8 Σεπτεμβρίου 2017

Λήξη ψηφοφορίας: 15 Σεπτεμβρίου 2017

(οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr και ανακοίνωση στο Facebook και το Instagram)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στο Instagram!

Διαβάστε αναλυτικά τους Όροι-διαγωνισμού-φωτογραφίας-Καλοκαιρινή μαγεία