Φως και σκιά

Ποιος είπε ότι τελείωσε το καλοκαίρι; Ούτε καν τυπικά… Ας του δώσουμε παράταση και πέρα από τον Αύγουστο! Μήπως και εσυ τράβηξες μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία με φως και σκια; Μήπως έχεις εντοπίσει κάτι που αξίζει να το αποδώσεις με μια φωτογραφία και να μας το στείλεις; Αν ναι, λάβε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας που οργανώνει το Citycampus.gr και κέρδισε βιβλία! Δείξε μας για μια ακόμη φορά τον καλλιτέχνη φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Διάλεξε την καλύτερη φωτογραφία που τράβηξες ή που θα τραβήξεις και στείλε την στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook. Εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το κοινό ψηφίζει κάνοντας like στην αγαπημένη του!

Προετοίμασε λοιπόν τη δική σου φωτογραφική  καμπάνια (μέσω αναρτήσεων, κοινοποιήσεων κλπ) και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!! Οι δύο πρώτοι νικητές θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας  και ο τρίτος από τη συντακτική ομάδα του Citycampus. Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο ένα βιβλίο! Επίσης άλλοι πέντε συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Ακόμη: Οι φωτογραφίες των νικητών και όσων έλαβαν έπαινο, θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus και θα κοσμίσουν ένα e book φτιαγμένο από εμάς για εσάς για να ανατρέχετε και να ανακαλείτε στη μνήμη σας τις στιγμές του διαγωνισμού! Το e – book που θα επιμεληθεί η ομάδα μας θα περιλαμβάνει τις 3 νικητήριες φωτογραφίες και τις 5 που θα λάβουν έπαινο. Μαζί με την κάθε φωτογραφία θα παρουσιάζονται και οι συνεντεύξεις των νικητών, για να μάθει το κοινό λίγα παραπάνω στοιχεία για τη ζωή τους!

Ακόμη κάθεσαι; Μη χάνεις χρόνο και λάβε μέρος!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 28 Αυγούστου 2016

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 30 Σεπτεμβρίου 2016

Λήξη ψηφοφορίας: 7 Οκτωβρίου 2016

(οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού: Όροι-διαγωνισμού-φωτογραφίας.

Η φωτογραφία του άρθρου είναι από το freedigitalphotos.net