20 νέες θέσεις εργασίας για να εξελίξεις την καριέρα σου

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο και υπερβολικό. Να λες «Εντάξει τώρα, όλοι πάνε διακοπές και εγώ θα ψάχνω για δουλειά;». Κι αν σου πούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεχωρίσεις; Πως έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να επιλεγείς; Σκέψου το λίγο. Αν οι περισσότεροι αφήσουν την αναζήτηση εργασίας για μετά τον Αύγουστο, τότε η αίτησή σου δεν θα χαθεί μέσα στο πλήθος και θα λάβει αμέριστη προσοχή και τον χρόνο που της αξίζει. Οι εταιρείες δημοσιεύουν θέσεις και τον Αύγουστο, οπότε όχι, δεν είναι ούτε περίεργο ούτε υπερβολικό! Άσε που θα δείξεις θέληση και προσήλωση με αυτήν την κίνηση. Δεν θα είναι περισσότερο απολαυστικές οι διακοπές σου αν κλείσεις τώρα τη θέση σου και έχεις στρωμένη δουλειά μόλις επιστρέψεις; Για ρίξε μια ματιά στις 20 νέες θέσεις εργασίας!

Online_Gamers: Customer Support for English Speakers @ Teleperfrormance Greece

Λατρεύεις το Gaming και μιλάς άπταιστα Αγγλικά; Μόλις σου βρήκαμε μια φανταστική ευκαιρία! Η Teleperformance Greece, εταιρεία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα, αναζητά Online Gamers για το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας EPIC. Αν θα ήθελες να επικοινωνείς με άτομα από όλο τον κόσμο που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα και θέλεις η δουλειά σου να είναι μια συνεχής πρόκληση, κάνε την αίτησή σου!

Gain Your Atos Intern Experience @ Atos

Η Atos, παγκόσμιος ηγέτης σε digital transformation, αναζητά φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτους μηχανικούς για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία σε ένα απαιτητικό πολυδιάστατο περιβάλλον με ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης. Αν, λοιπόν, σε διακατέχει ένα πάθος για τη software technology και θα ήθελες να εργαστείς ανάμεσα σε 270 πολύ ταλαντούχους επαγγελματίες, μην αργείς και κάνε την αίτησή σου!

Junior Full Stack PHP Developer @ Vendora

H Vendora είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα διαφημίσεων που χαρακτηρίζεται από μια ζωντανή και ιδιαίτερα αφοσιωμένη κοινότητα ιδιωτών αγοραστών και πωλητών. Αυτόν τον καιρό δημιουργεί την ομάδα της στην Αθήνα και κυνηγά άτομα με αγάπη για τις προκλήσεις και δίψα για μάθηση. Τι λες; Θα είσαι εσύ το νέο μέλος; Κάνε την αίτησή σου!

Junior Web or Mobile Developer @ RoadCube

Η RoadCube είναι μία εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο πληρωμής της βενζίνης για τα οχήματα. Η εταιρεία αναζητά Developers που έχουν γνώσεις σε PHP/ MySQL/ Javascript και/ ή IOS/ Android, προκειμένου να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του στόχου τους για επέκταση στην Ευρώπη. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό, πολύ καλά bonus και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις αυτό που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

Εξυπηρέτηση πελατών Internet @ Batteries.gr

Είσαι λάτρης της τεχνολογίας και των gadget; Θέλεις να κατακτήσεις το βασίλειο της μπαταρίας; Η οικογένεια του batteries.gr μεγαλώνει συνεχώς ακολουθώντας την αδιάλειπτη ανάπτυξη της εταιρείας Δήσιος από το 1979 μέχρι σήμερα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον παράγοντα «άνθρωπος» και μένει διαχρονικά πιστή στις αρχές της δίκαιης μεταχείρισης και της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού της. Αυτή την εποχή αναζητά έναν νέο συνεργάτη για την εξυπηρέτηση των πελατών του e- shop της εταιρείας. Κάνε την αίτησή σου!

Customer Service Agents (Spanish Speaking) @ Hop in Sightseeing

Η Hop in Sightseeing είναι μια επιτυχημένη ταξιδιωτική εταιρεία η οποία έχει καταφέρει να παρέχει υπηρεσίες υψίστης ποιότητας και αυτό φαίνεται από την ικανοποίηση και προτίμηση των πελατών της. Αν hablas español και θες και εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα της, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου.

Junior Software Developer C#, .net, interop Excel @ Connective

Αν ξέρεις από C#, .NET και Interop Excel, αυτή είναι η στιγμή να λάμψεις και να δείξεις στην Connective τι αξίζεις.  Αν μένεις στην Θεσσαλονίκη ή θα ήθελες να μένεις στην πανέμορφη αυτή πόλη με τους χαλαρούς ρυθμούς της, τους έξω καρδιά ανθρώπους της και τις βόλτες σου στην παραλία με θέα τη δύση του ηλίου, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου!

Sales– Marketing trainee @ Interamerican

Αν είσαι φοιτητής/ τρια ή πρόσφατα απόφοιτος/ η, σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance– Insurance βιομηχανίας και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρεία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνεις ένας/ μια από τους/ τις καλύτερους/ ες Sales– Marketing Trainee. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ ή. Κάνε την αίτησή σου!

Junior Web Developer @ ArtAbout

H ArtAbout είναι digital agency που κατασκευάζει ιστοσελίδες και eshops υψηλής αισθητικής. Αν ρίξεις μια ματιά στο portfolio, θα καταλάβεις τι εννοούμε. Αυτήν την περίοδο, αναζητά Web Developer για την ανάπτυξη eshop με Magento eCommerce, αλλά και για άλλες αρμοδιότητες που σκοπό έχουν την κοινή σας εξέλιξη. Thessalonica is calling. Will you answer?

Technical Professional Software Group (Intern) @ IBM Greece

Όνειρό σου να εργαστείς σε μια μεγάλη πολυεθνική με τεράστια πορεία, κύρος και φήμη; Το καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, έτσι; Η IBM είναι εταιρεία κολοσσός στον τομέα του IT και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση ατόμων για πρακτική άσκηση στην θέση Technical professional. Και ποιος ξέρει; Αν τα καταφέρεις καλά, πολύ πιθανό να συνεχίσεις μαζί της μια λαμπρή πορεία! Κάνε την αίτησή σου!

Junior Research Analyst @ Dialectica

Η Dialectica είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη συμβουλευτική εταιρεία, η οποία δίνει μεγάλη βάση στους ανθρώπους της και επιδιώκει τη συνεχή εξέλιξή τους. Ως Research Analyst θα είσαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της ικανοποίησης των πελατών και της επιτυχίας της εταιρείας. Αυτή η θέση έχει να σου προσφέρει πολλά! Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

Junior Graphic & Web Design @ ARTION GALLERIES

Η εταιρία Artion Galleries είναι μία διεθνής αλυσίδα Galleries, που φιλοξενεί ένα δυναμικό πρόγραμμα εκθέσεων μουσειακής ποιότητας, με πίνακες και γλυπτά από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου.  Αν σε ενθουσιάζει ο κόσμος της τέχνης και σε εμπνέει, τότε καλύτερα να κάνεις την αίτησή σου!

Νέες Θέσεις @ PROGRESSIVE ORGANISATION

Καταξιωμένη εταιρείες, κατέχοντας ενεργή θέση στον χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, επιθυμούν να καλύψουν διάφορες ειδικότητες πάνω στο Marketing και Πωλήσεις. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία, καθώς θα εξελίξεις skills οργανωτικότητας και επικοινωνίας, καθώς και έρευνας και διαχείρισης καταστάσεων. Κάνε την αίτησή σου!

Τηλεκπρόσωποι για το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης @ Mediatel

Η Mediatel Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 και από τότε κατέχει ηγετική θέση στην παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών και, ειδικότερα, ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών του χώρου τηλεπικοινωνιών και ενέργειας, αναζητά υποψήφιους που θα είναι υπεύθυνοι για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών και δίνει τη δυνατότητα σε φιλόδοξους ενδιαφερόμενους να εξελιχθούν επαγγελματικά και μισθολογικά. Αν έψαχνες για μια part-time θέση, εδώ είσαι!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρεία όσο και το γραφείο της, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Κάνε την αίτησή σου!

Customer Success @ ParkΑround

Η θέση αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με πτυχία ούτε με εμπειρία, αλλά με το attitude! Tο ParkAround συνεργάζεται με περισσότερους από 150 χώρους στάθμευσης στην Αθήνα και αναζητά για την ομάδα του, τον/ την επόμενο/ η Customer Success Agent. Εάν σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους, αγαπάς την τεχνολογία– καινοτομία και θέλεις να εργαστείς σε μια start- up με super εργασιακό περιβάλλον, go ahead and try it, it’s your day! Κάνε την αίτησή σου!

Junior PHP, WordPress Developer @ iBS LTD

Αν θεωρείς τον εαυτό σου φιλόδοξο άτομο που μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση και να αναλάβει την ξεκάθαρη επικοινωνία οποιουδήποτε web development project, τότε η θέση αυτή στην IBS είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα. Είναι μία εταιρεία ειδήμων στο Software Development, γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Κάνε την αίτησή σου!

Digital Marketing Specialist @ Sleed

H Sleed είναι μία επιτυχημένη στον κλάδο της εταιρεία, βραβευμένη πολλάκις για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της και ψάχνει για τον/ την επόμενο/ η Digital Marketing Specialist. Αν έχεις γνώσεις πάνω στα εργαλεία που είναι απαραίτητα για επιτυχημένες digital καμπάνιες και θέλεις να δουλέψεις σε ένα ανταγωνιστικό και άκρως ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, τότε η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα! Κάνε την αίτησή σου!

Junior Java Developer @ Modelity

Μια ηγετική fintech εταιρεία, που συνεργάζεται με σημαντικές παγκόσμιες τράπεζες, αναζητά ταλαντούχο Java Developer για να αναλάβει αξιόλογους ρόλους στο τμήμα R&D. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα γίνει μέλος μιας ομάδας ειδικών και θα τους βοηθήσει στην ανάπτυξη διαφόρων συστημάτων. Πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία και θα είναι κρίμα αν την χάσεις. Κάνε την αίτησή σου!

CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μια θέση στην Teleperformance Greece, εταιρεία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες, όμως, δεν είναι μόνο αυτές οι 20 νέες θέσεις εργασίας, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρείες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις, οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία, σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

*Oι θέσεις εργασίας δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!