18 Υποτροφίες

18 Υποτροφίες από το “Σπουδάζω με Υποτροφία” 

Προλαβαίνεις να κάνεις την αίτησή σου στο “Σπουδάζω με Υποτροφία” της Equal Society!

496 υπότροφοι μας ξεκίνησαν από μία απλή αίτηση στο https://eforms.equalsociety.gr/aitisi-gia-ypotrofies/ και τώρα κατακτούν τα όνειρα τους στην αγορά εργασίας.

Διεκδίκησε σήμερα μία υποτροφία και επένδυσε στο μέλλον σου!

18 Υποτροφίες

Υποτροφίες για όλους

Παρά τις ρευστές συνθήκες της καθημερινότητας της ζωής μας, η ανάγκη για πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση, παραμένει σταθερή και απόλυτη. Σταθερή και απόλυτη ,όμως, είναι κι η δική μας ανάγκη να στηρίξουμε όλους τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και που, στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να προωθήσουν τα ακαδημαϊκά τους όνειρα και την καριέρα τους, βρίσκουν εμπόδια στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής.

Έτσι, και το 2022 καταφέραμε να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας με τα πλέον διακεκριμένα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και να προσφέρουμε δωρεάν υποτροφίες σε μελλοντικούς σπουδαστές που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα. Μπορείς τώρα και συ να κάνεις την αίτησή σου!

Κανένα εμπόδιο στα όνειρα, κανένα εμπόδιο στην εκπαίδευση και τη γνώση!

Στην εκπαίδευση πρέπει να είμαστε όλοι EQUAL!

Δες τις 18 ανοιχτές υποτροφίες σε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πολυτεχνείο Κρήτης, ATHENS TECH, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, IST College, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Mediterranean College,  πριν λήξει η προθεσμία.

Προπτυχιακά: https://spoudazomeypotrofia.gr/ypotrofies/proptyxiaka

Μεταπτυχιακά: https://spoudazomeypotrofia.gr/ypotrofies/metaptyxiaka

Περισσότερες πληροφορίες στο https://spoudazomeypotrofia.gr/ και στο 211 7051841.

Κάνε την αίτησή σου εδώ

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!