10 νέες θέσεις εργασίας από το Collegelink

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Ψάχνεις για νέα δουλειά; Με τι κριτήρια θα επέλεγες την πρώτη σου δουλειά; Σίγουρα, θα πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτηση από την πιο επικαιροποιημένη και οργανωμένη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας… το CollegeLink! Είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, για να μην χρειαστεί να συμβιβαστείς ούτε μια μέρα στη νέα σου θέση! Αν θες λοιπόν να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου θα πρέπει να το ψάξεις και να την κερδίσεις!

Γι’ αυτό, διάβασε παρακάτω τις 10 νέες θέσεις του CollegeLink.

Sales Rep @ALFASOLID

Η AlfaSolid είναι η αντιπρόσωπος εταιρεία του SolidWorks στην Ελλάδα και την Κύπρο και έκανε το SolidWorks την υπ’ αριθμόν 1 λύση CAD στον Ελλαδικό χώρο. H AlfaSolid είναι στην αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη στις πωλήσεις. Ο ρόλος του είναι να διατηρεί και να αναπτύσσει αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες και να φροντίζει για την ποιοτική ικανοποίηση των χρηστών SOLIDWORKS. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Customer Sales Agents @Mellon Group of Companies

Θέλεις να γίνεις μέλος μιας επιτυχημένης ομάδας; Σου αρέσει να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και να εξελίσσεσαι επαγγελματικά; Έλα σήμερα να ξεκινήσεις μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πολυεθνικές! Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, των υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, καθώς επίσης και των υπηρεσιών business process outsourcing. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Customer Support Engineer @NOVART PIGI AEBE

Η Novart AEBΕ με έδρα την Κηφισιά, είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των Θερμοϋδραυλικών, Ενεργειακών Συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με παρουσία 42 χρόνων στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της και με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, επιθυμεί να προσλάβει Μηχανικό για το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

C# .Net Developer @managinng.com

Η εταιρεία managinng.com, στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων λειτουργιών και υπηρεσιών της ξενοδοχειακής cloud πλατφόρμας της, αναζητά C# .Net Developers. Απαραίτητα προσόντα ιδανικού υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: άριστη γνώση ανάπτυξης web εφαρμογών σε C# .NΕΤ και Microsoft SQL Server, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε web development με τεχνολογίες C# .NET, αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και δυναμική προσωπικότητα και εξοικείωση σε back-end αλλά και front-end εργασίες. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

ENTERSOFT ERP Consultant @KnowHow Consulting Ltd

Η Know how Consulting είναι μια πελατοκεντρική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών Πληροφορικής. Αποτελεί Platinum Partner της ENTERSOFT και EPSILONNET. Με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά και με ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, μετατρέπει τη γνώση σε επιχειρηματικό όφελος των πελατών της. Η Know how Consulting LTD ενδιαφέρεται να προσλάβει Junior Entersoft ERP Consultant! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Sales St@rtupper @Interamerican

Η Interamerican είναι ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στις υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Αν επιθυμείς να βρεθείς δίπλα στους καλύτερους, αυτή η θέση σου ταιριάζει! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Digital Marketing and Social Media Assistant @SATO AE

H SATO AE ιδρύθηκε το 1964 με τη μετατροπή της ομορρύθμου εταιρείας ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΟΕ. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής. Ο όμιλος SATO δραστηριοποιείται στην αγορά επίπλου γραφείου, στην οποία κατέχει ηγετική θέση με το brand Sato Office Systems, ενώ έχει δυναμικά διεισδύσει και στην αγορά επίπλου σπιτιού με το επώνυμο brand ΕNTOS. Πως θα σου φαινόταν η ιδέα τα διαχειριστείς τα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό της SATO; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Software Support @GNT SA

Η GNT ειδικεύεται στην ανάπτυξη IT projects για εταιρείες και ειδικότερα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Θέλοντας να διευρύνει την ομάδα της, αναζητά τον επόμενο νέο που θα καλύψει τη θέση του Software Support. Θες να είσαι εσύ; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Assistant Technical Project Manager @DevelopGreece

Η Develop Greece είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία Digital Business Development & Strategic Web Design που ειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδων, Προώθηση Ιστοσελίδων, Inbound Marketing. Στην Develop Greece αναπτύσσουν προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες, ώστε να κατανοήσουν σε βάθος τις απαιτήσεις τους. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μπορούν να εξασφαλίσουν μία επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία. Αναζητούν ανθρώπους που έχουν πάθος με την τεχνολογία, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες. Αν το όραμά σου ταυτίζεται με το δικό τους, τότε κάνε την αίτησή σου και γίνε Assistant Technical Project Manager! Από την πρώτη μέρα η ομάδα της Develop Greece θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι, για να ανταπεξέλθεις στο ρόλο. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Full Stack Developer @Stackmasters

H Stackmasters προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες υπολογιστικών υποδομών στο cloud σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας, αναζητά τον επόμενο Full Stack Developer! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου τώρα και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!