10 θέσεις εργασίας by CollegeLink

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Δώσε προσοχή, άνοιξε laptop, φτιάξε το βιογραφικό σου, διάβασε τις 10 θέσεις εργασίας by CollegeLink. Eναλλακτικά, ανακάλυψε εδώ τις υπόλοιπες κορυφαίες εταιρείες που σε αναζητούν και βρες αυτό που σου ταιριάζει! Έξυπνα, γρήγορα και μεθοδικά, «χτύπα την πόρτα» στην επιχείρηση που σε ενδιαφέρει και ένα συναρπαστικό ταξίδι εξέλιξης στην αγορά εργασίας σε περιμένει!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου για να ενημερώνεσαι πρώτος/η για τις νέες θέσεις!

10 νέες θέσεις σε Sales & Marketing!

Sales / Communications Executive @INTENSE

Η εταιρεία Intense αποτελεί μια ανελισσόμενη επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ενεργειών Marketing, Πωλήσεων και Επικοινωνίας για λογαριασμό μεγάλων εταιρικών πελατών. Μέσα από άρτια γνώση και χρήση συστημάτων έρευνας αγοράς και ανάπτυξης νέων συστημάτων πωλήσεων, έχει αποδείξει τη φήμη της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ανάληψη νέου project είναι η επιβράβευση της συνεχούς πορείας της. Ως εκ τούτου, προκύπτει η ανάγκη άμεσης κάλυψης 3 θέσεων σε επίπεδο entry level στο πεδίο των Πωλήσεων και της Επικοινωνίας από νέα, φιλόδοξα άτομα, τα οποία κάνουν τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους πορείας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Performance Marketing Specialist @THE FLYING POT

Η Flying Pot είναι ένα βραβευμένο boutique agency, που αναλαμβάνει το σύνολο του διαφημιστικού λογαριασμού ενός brand ακολουθώντας τις αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών. Αν θες να ενταχθείς σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, τότε εδώ είναι η ευκαιρία σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Social Media Manager – Content Creator @ESCAPE GAME OVER PC

Τα GAME OVER Escape Rooms σχεδιάζουν και παράγουν ανωτέρας ποιότητας, πλήρως θεματικά, μοναδικά παιχνίδια απόδρασης. Αναζητούν Social Media Manager-Content Creator να ενταχθεί στην ομάδα τους, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των social media της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Customer Service Representative @HERTZ

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για πάνω από 50 χρόνια, μέσω του Ομίλου Autohellas που διατηρεί τα δικαιώματα αντιπροσώπευσής της στην Ελλάδα. Με παρουσία σε όλα τα αεροδρόμια και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent-a-car) στην Ελλάδα. Αναζητά Customer Service Representatives να ενταχθούν στο δυναμικό της!

Ο υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας πωλήσεων και είναι ο πρεσβευτής του εμπορικού σήματος, παρέχοντας την ταχύτερη, ευκολότερη και πιο αξιόλογη εμπειρία στους πελάτες. Η θέση αφορά τους σταθμούς Αεροδρόμιο, Κέντρο Αθήνας, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Άκτιο και Ρόδο. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Εξωτερικός Πωλητής @ELEKTROMARKET GROUP

Η ΕΛΕΚΤΡΟΜΑΡΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕΠΕ, θυγατρική του ομίλου ELMARK HOLDING SA που αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα ELMARK, και ειδικεύεται στο ηλεκτρολογικό υλικό και τα προϊόντα φωτισμού, επιθυμεί να προσλάβει για την περιοχή της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας εξωτερικό πωλητή με βασικές αρμοδιότητες τις καθημερινές επισκέψεις σε καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού με σκοπό την πώληση προϊόντων, διαχείριση εταιρικών πελατών και ανάπτυξη πελατολογίου. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 Marketing & Digital Marketing @PODIMATASGROUP

Η Podimatas Group of Companies μπορεί να υποστηρίξει όλες τις παραμέτρους για τη διοργάνωση εκδηλώσεων από το Α μέχρι το Ω με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας! Αν ο αυτός ο χώρος σε παθιάζει, τότε ανήκεις εδώ! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Marketing Internship @GEROLYMATOS INTERNATIONAL AEBE

Η συγκεκριμένη θέση αφορά φοιτητές TEI και όσους έχουν πάθος με τον τομέα του Marketing! Η Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., είναι μία διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα. Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, παραδοσιακές, οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά Υγείας. Η Γερολυμάτος International εστιάζεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τόσο των δικών της προϊόντων, καθώς και αυτών των διεθνών διακεκριμένων συνεργατών της. Εσύ ακόμα περιμένεις; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Μηχανικός Πωλήσεων (SAL 2702) @ANADEIXI

Κορυφαία εταιρεία κατασκευής και εμπορίας τεχνικού και βιομηχανικού εξοπλισμού αναζητά Μηχανικό Πωλήσεων για τις ανάγκες περαιτέρω ανάπτυξής της στην Αττική και τη Νότια Ελλάδα. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με την ενημέρωση επαγγελματιών και την ανάπτυξη πωλήσεων όλης της γκάμας προϊόντων σε τεχνικά καταστήματα, επαγγελματίες και κατασκευαστές – τεχνικές εταιρείες κλπ. και τη διαχείριση και ανάπτυξη του πελατολογίου στον τομέα ευθύνης. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Sales Trainee @DELTA GROUP

Η Delta Group αποτελεί κορυφαία διαφημιστική εταιρεία στο χώρο του Marketing και της εκπροσώπησης μεγάλων εταιρικών πελατών. Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας αναζητά εκ μέρους πελάτη της, ανθρώπους με όραμα και ενέργεια να εντάξει στο δυναμικό της ως Sales Trainees. Αν είσαι νέος με όρεξη να εργαστείς και πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς δυναμικά στις απαιτήσεις της θέσης, στείλε την αίτησή σου τώρα!

Technical Support & Digital Marketing @JUST IN TIME

Η Just In Τime είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design και Digital Marketing. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας της ψάχνει άμεσα τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση Technical Support & Digital Marketing! Αν πιστεύεις ότι έχεις τις απαραίτητες γνώσεις που ζητούν, τότε θα είναι χαρά τους να συνεργαστούν μαζί σου και να σε εξελίξουν περισσότερο! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν….

Kάνε τώρα την εγγραφή σου!

Τσέκαρε εδώ όλες τις θέσεις που παίζουν στο CollegeLink αυτήν τη στιγμή!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!