Swiss Flag 430x300

Η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε Έλληνες, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές καλλιτεχνικές σπουδές ή να εκπονήσουν έρευνα στην Ελβετία για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Πριν από την υποβολή υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με έναν καθηγητή ελβετικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ή ανωτάτου ιδρύματος ειδικότητας της επιλογής τους, για την αποδοχή τους σε πρόγραμμα έρευνας ή με έναν καθηγητή ανωτάτου ιδρύματος καλλιτεχνικής κατεύθυνσης της επιλογής τους για την αποδοχή τους σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Η βεβαίωση της αποδοχής τους είναι απαραίτητη για την υποτροφία.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους υποψήφιους υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ελληνικού και ελβετικού πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας στην Αθήνα:

ιστοσελίδα: www.eda.admin.ch/athens

τηλέφωνο: 210-7230364-6 (κ. Μαρία Παπαδοπούλου)

mail: maria.papadopoulou@eda.admin.ch και ath.vertretung@eda.admin.ch

Χρήσιμες ιστοσελίδες:

Κατάλογος ελβετικών πανεπιστημίων: http://www.swissuniversity.ch/

Σύλλογος αποφοίτων ελβετικών πανεπιστημίων μέσω της ελβετικής πρεσβείας:

http://www.eda.admin.ch/eda/en/home/reps/eur/vgrc/embath/stude.html

Νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο δώσετε την ευκαιρία έστω της ενημέρωσης.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!