Τζένη Πάταρα (E- Book): Ένα όνομα… μια ιστορία!

της Μαίρης Παπαδογιαννάκη 

Γεννημένη τον τσουχτερό Γενάρη του 1993 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Η αγάπη της στη γαλλική γλώσσα, την οδήγησε το 2011, να αρχίσει να φοιτά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Το 2014 μπήκε στη ζωή της, χωρίς δεύτερη σκέψη, το citycampus.gr, αφού διακαώς αναζητούσε τρόπο να εναποθέσει κάπου την ενέργειά της. Ταλαντούχα, εύστροφη και ιδιαίτερα ικανή σε πολλούς τομείς, η δική μας Τζένη, άρχισε να αρθρογραφεί αναφορικά με την εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποτέλεσμα να ανελιχθεί στην κορυφή και να κατακτήσει με την αξία της τον τίτλο της Αρχισυντάκτριας.

Πάντα δίπλα σε αυτούς που τη χρειάζονταν για να δώσει συμβουλές και να εμψυχώσει, ώστε να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά η δημιουργική μας πορεία. Τόσο οι οργανωτικές και οι ηγετικές, όσο και οι επικοινωνιακές της δεξιότητες, είναι εκείνες, οι οποίες τη διακρίνουν σε αυτό το ταξίδι των 5 χρόνων συνεργασίας.

Σήμερα, με τη θέση της ως Editing Supervisor και Project Manager, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και μας αποδεικνύει περίτρανα πως η εξέλιξη δε γνωρίζει όρια και πως το ήθος και η προσωπικότητα, είναι στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Τζένη, εκ μέρους της ομάδας του citycampus.gr, θέλουμε να ξέρεις πως είμαστε περήφανοι που σε έχουμε δίπλα μας. Θα είμαστε πάντα εδώ για σένα.

Μη σταματήσεις ποτέ να κάνεις όνειρα για τη ζωή..!!

[pdf issuu_pdf_id=”180708203049-89721df13d364b7d9e88c2268d1207e7″ width=”640″ height=”480″ layout=”1″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!