FashionTips: Τα cover ups του καλοκαιριού

Της Γωγώς Μπαλή

Έφτασε λοιπόν το καλοκαιράκι κορίτσια μου και όλες αρχίσαμε να προσέχουμε τη διατροφή μας (άτιμα ψωμάκια δε φεύγουν με τίποτα) και να ψάχνουμε στο λεξιλόγιο μας και άλλες δικαιολογίες πέρα από την προφανή «και τα μωρά έχουν κυτταρίτιδα» «εγώ μωρό δεν είμαι;» που λέγαμε στον καλό μας τον χειμώνα, γιατί τώρα υπό το καλοκαιρινό φως του ήλιου τα πράγματα μερικές φορές ίσως φαντάζουν άσχημα. Αλλά πριν μου εξαπολύσετε τα δηλητηριώδη βέλη σας, θέλω να σας πω ότι η καλή σας φίλη θα σας βοηθήσει με το άρθρο αυτό να εντυπωσιάσετε και αυτό το καλοκαίρι.

Όσον αφορά λοιπόν στο καλοκαιρινό σας ντύσιμο, να ξέρετε ότι σχεδόν τόσο σημαντικά όσο τα μαγιό (και κατά κανόνα πιο εντυπωσιακά) είναι και η κάλυψη τους με σωστά ρούχα δηλαδή τα κιμονό. Τα αγαπάμε επειδή κάνουν το μακρύ περίπατο από την ξαπλώστρα στην παραλία μέχρι το ντουζ, ασφαλή για μας και εντυπωσιακό για τα αντρικά βλέμματα.

Προχωρώντας όμως ακόμα παραπέρα, όταν το καλοκαίρι κυλάει γύρω μας και ψωνίζουμε για την παραλία, προσπαθούμε να βρούμε κομμάτια τα οποία θα χρησιμοποιούμε για παραπάνω από μια χρήση. Ας μην ξεχνάμε και την κρίση κορίτσια και τα στενά πορτοφόλια μας.

Επομένως ένα κιμονό με το σωστό χρώμα θα μπορούσαμε άνετα να το φορέσουμε με πάρα πολλούς συνδυασμούς και παραλλαγές από το πρωί ως το βράδυ. Φορώντας το λοιπόν έξω από το αγαπημένο σας τζιν και ένα απλό t-shirt είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να το φορέσετε το πρωί.

Τραβήξτε τα βλέμματα με αυτό το καφτάνι και συμπληρώστε το look με το αγαπημένο σας σορτς και σανδάλια.

Σκεφτείτε τις πολλές χρήσεις που έχει αυτό το ρούχο. Όπως είπαμε κιμονό αυτό το καλοκαίρι από το πρωί ως το βράδυ. Φορέστε το αγαπημένο σας μακρύ κιμονό λοιπόν με λευκό παντελόνι και τα ψηλά σας πέδιλα και δείξτε την αρχοντιά σας πηγαίνοντας για τη βραδινή σας έξοδο.

Αγαπάμε κιμονό για το καλοκαίρι, αφού μας καλύπτουν χωρίς να μας πνίξουν στο ύφασμα.

Στυλάτα μοντέρνα και εύκολα σε συνδυασμούς, ένας ακόμη συνδυασμός για τη βραδινή σας έξοδο, το κλασικό μαύρο φόρεμα με το αγαπημένο σας κιμονό.

Τη Γωγώ Μπαλή θα βρείτε και στα παρακάτω social media:

YOU TUBE CHANNEL:

https://www.youtube.com/channel/UCxPXggyfWVROzM6N-_GArzQ

FACEBOOK:

@gwgwlady

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!