Πασχαλινό Παζάρι Δίσκων

της Ευρυδίκης Μπακαλίδου

Η μουσική είχε, έχει και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη καθημερινή ζωή μας. Όλοι λίγο πολύ ακούμε μουσική μέσα στην ημέρα, είτε στο ραδιόφωνο κολλημένοι στη κίνηση ,είτε από το YouTube χαλαρώνοντας, είτε από το κινητό μας. Πλέον βέβαια έχει επιστρέψει και ένας άλλος τρόπος αναπαραγωγής της μουσικής, και αυτός δεν είναι άλλος από τα βινύλια.

Πολλοί καλλιτέχνες σήμερα, Έλληνες και ξένοι, επιλέγουν να κυκλοφορήσουν και πάλι τα άλμπουμ τους, όχι κλασικά σε CD, αλλά σε βινύλια, καθώς τα πικάπ έχουν έρθει ξανά στη μόδα λόγω του vintage style. Παράλληλα, όμως, οι καλλιτέχνες επιλέγουν τα βινύλια καθώς προσφέρουν μεγαλύτερο βάθος στον ήχο. Τα βινύλια ήταν από τους πρώτους τρόπους μετάδοσης της μουσικής. Αποτελούν, δηλαδή, την ιστορία της μουσικής καθώς ήταν ο πιο διαδεδομένος τρόπος αναπαραγωγής μουσικών ακουσμάτων από το 1948 έως και σήμερα.

Η μουσική, όπως και οι τρόποι μετάδοσής της, εξελίσσονται με τέτοιον τρόπο που αναπόφευκτα δημιουργούνται πολλά και διαφορετικά είδη. Μερικά από αυτά είναι : Rock ‘n’ Roll, Punk, Alternative, Metal,  Heavy Metal, Rock, Stoner, Garage Rock, Pop, Rockabilly, Hard Rock και πολλά άλλα.
Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μπορούσες κι εσύ να αποκτήσεις συλλεκτικά βινύλια από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες σε προνομιακές τιμές; Και όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Αν είσαι φαν των παραπάνω ειδών, τότε την 1η Απριλίου σου δίνεται η ευκαιρία να παρευρεθείς στο Πασχαλινό Παζάρι Δίσκων, το οποίο διοργανώνεται από το AN Club στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί θα μπορείς να ακούσεις τα αγαπημένα σου είδη μουσικής και να αγοράσεις συλλεκτικά βινύλια, μπλουζάκια με στάμπες γνωστών συγκροτημάτων αλλά και αφίσες από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Γνωστά  μαγαζιά με δίσκους διαθέτουν τα προϊόντα τους σε προνομιακές τιμές.

Η είσοδος είναι 3 ευρώ, η οποία συμπεριλαμβάνει άφθονο ζεστό καφέ ή/και δροσερή μπύρα. Το πασχαλινό αυτό event λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο. Έτσι και φέτος, λίγο πριν το Πάσχα, αποτελεί  μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη δύσκολη καθημερινότητά μας και να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!

Το event ξεκινά στις 11:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20:30.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3305056.
Το ΑΝ club βρίσκεται Σολωμού 13, Αθήνα 106 83.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.anclub.gr/01-04-2018-

Καλή διασκέδαση!!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!