erasmus mundus

Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώθηκε η λίστα με τα συνδυαστικά μεταπτυχιακά προγράμματα Erasmus Mundus για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, 2015-2016.

Τα περισσότερα από αυτά τα μεταπτυχιακά προγράμματα συνδέονται με χορήγηση υποτροφιών για την εκπόνησή τους. “Ξεφυλλίσαμε” τη λίστα και είδαμε πολλούς πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων (και όχι περιοριστικά σε αυτούς): Αγροτική Ανάπτυξη, Αρχαιολογία, Αστροφυσική, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Επιστήμες Υπολογιστών, Νομική, Ρομποτική, Οικονομικά, Υγεία, Τουρισμός, Βιοηθική και πολλά άλλα.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μεταξύ Οκτωβρίου 2014 και Ιανουαρίου 2015.

Δείτε τη λίστα με τα προσφερόμενα μεταπτυχιακά, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες για καθένα από αυτά, όπως πχ ποιοι μπορούν να γίνουν δεκτοί κλπ:

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/library/scholarships-catalogue_en

Εάν το άρθρο σου φάνηκε ενδιαφέρον ή συνέβαλε στην ποιοτική πληροφόρησή σου, τότε μπορείς να κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/pages/citycampusgr/461609287249537

Ή μπορείς να γίνεις μέλος στην ομάδα μας:

https://www.facebook.com/groups/citycampus.gr/

Ή να μας δώσεις το email για να ενημερώνεσαι μέσω του newsletter μας

http://citycampus.gr/wp-login.php?action=register

Αν πάλι είσαι πρωτοετής, έλα να ανταλλάξεις απόψεις και εμπειρίες στην ομάδα μας:

https://www.facebook.com/groups/protoeteis2014/

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!