Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: PhD στις «Επιστήμες της Εκπαίδευσης»

της Αγγελικής Μαύρου

Γενικές Πληροφορίες

Το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει αποφασίσει την εισαγωγή διδακτορικών φοιτητών στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών για την χρονιά 2020-2021. Στόχος του προγράμματος είναι η πραγματοποίηση έρευνας όσον αφορά τον κλάδο «Επιστήμες της εκπαίδευσης». Οι υποψήφιοι από τις 26-10-2020  μέχρι και τις 26-11-2020 θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση του ηλεκτρονικά. Επίσης, η αίτηση πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά στη διεύθυνση Γραμματεία ΤΕΕΑΠΗ Πανεπιστημιούπολη, 26504, Ρίο-Πάτρα. 

Αίτηση και δικαιολογητικά

Αιτήσεις μπορούν να αποστείλουν όσοι φοιτητές έχουν ολοκληρώσει Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Στην δεύτερη περίπτωση είναι απαραίτητη η αναγνώριση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Μαζί με την αίτηση που θα υποβάλουν οι υποψήφιοι, θα πρέπει να αποστείλουν και τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Βιογραφικό σημείωμα
  2. Αντίγραφο πτυχίου
  3. Αντίγραφο Μεταπτυχιακού
  4. Αντίγραφο πτυχιακής εργασίας, σε περίπτωση που έχει εκπονηθεί
  5. Αντίγραφο διπλωματικής εργασίας
  6. Οποιοδήποτε επιστημονικό έργο που έχει δημοσιευθεί από τους ίδιους
  7. Προσχέδιο της πρότασης του Διδακτορικού που θα εκπονηθεί
  8. Επιστολή στο οποίο προτείνεται μέλος ΔΕΠ που θα αναλάβει την επίβλεψη

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την γραμματεία του τμήματος (9.00-13.00, κ. Σούζα: 2610-969828, 2610-969310)

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!