Διαγωνισμός

Διαγωνισμός: Το Citycampus θέλει τις ιδέες σου!

Το Citycampus είναι το site των φοιτητών. Αυτό που ενημερώνει τους φοιτητές για όλα τα θέματα που τους απασχολούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Άρθρα του Citycampus

Πιο συγκεκριμένα, το Citycampus μέσω των άρθρων του, ενημερώνει για όλες τις σχολές που υπάρχουν, τα μεταπτυχιακά που προσφέρει το κάθε Τμήμα, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, τα επαγγελματικά δικαιώματα κάθε Σχολής και τις θέσεις που μπορεί να απορροφήσουν τον φοιτητή με το πέρας των σπουδών του.

Παράλληλα, υπάρχουν άρθρα ενημέρωσης για τη φοιτητική ζωή. Πως θα περάσει ο φοιτητής τη ζωή του στην πόλη που σπουδάζει; Τι δραστηριότητες μπορεί να κάνει εκεί πέρα από τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο; Αυτό αντίστοιχα υπάρχει και για τις πόλεις του εξωτερικού, όπου ο καθένας φοιτητής μπορεί να διαλέξει μια χώρα του εξωτερικού για να κάνει τις σπουδές του είτε μέσω Erasmus είτε για ένα Μεταπτυχιακό.

Μια άλλη σειρά άρθρων του Citycampus είναι η επιχειρηματικότητα, που μπορεί να απασχολεί μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι νέοι που επιδιώκουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Μέσω του site, μπορούν να βρουν χρήσιμες συμβουλές για το νέο τους ξεκίνημα και τη διατήρηση της επιχείρησης τους.

Τέλος, στο Citycampus υπάρχουν άρθρα για βιβλιοκριτικές, παγκόσμιες ημέρες, συμβουλές στους φοιτητές, τα λεγόμενα FoitiTips, άρθρα για ταξίδια (FoitiTrips), ενώ δημοσιεύονται και άρθρα επικαιρότητας (πχ. τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, τις εθνικές εορτές).

Οι επιτυχημένες σειρές του Citycampus

Συνοπτικά, το Citycampus έχει δώσει μεγάλη έμφαση σε άρθρα που μπορούν να βοηθήσουν τον φοιτητή κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Αυτό έχει αγαπηθεί από το κοινό και γι’ αυτό υπάρχουν οι επιτυχημένες σειρές του Citycampus, οι οποίες είναι οι εξής:

1 Οδηγός Επαγγελμάτων

2 Επαγγελματικές Δυνατότητες

3 Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη

4 Φοιτητική Ζωή στην Ευρώπη.

Διαγωνισμός

Ωστόσο, οι φοιτητές ενδεχομένως να θέλουν να ενημερωθούν και για άλλα και να βρουν τις κατάλληλες πληροφορίες εύκολα μέσω του site. Γι’ αυτό, θα θέλαμε να μας πεις την ιδέα σου. ‘‘Τι θα ήθελες να μάθεις μέσω του Citycampus’’; Τι θα ήθελες να διαβάσεις;

Πες μας τη γνώμη και θα βγεις κερδισμένος! Οι 3 καλύτερες ιδέες θα κερδίσουν powerbanks ή ακουστικά και λογοτεχνικά βιβλία.

Οι ιδέες θα αξιολογηθούν και θα ψηφιστούν ως καλύτερες από κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τους υπεύθυνους  του Citycampus.

Η γνώμη σου είναι πολύτιμη και θα χαρούμε να την μοιραστείς συμπληρώνοντας αυτό το σύντομο ερωτηματολόγιο που δεν θα πάρει ούτε 2 λεπτά.

Μπες στο σύνδεσμο που ακολουθεί και μοιράσου την ιδέα σου. Και ίσως, σε λίγο καιρό η ιδέα στο να διαβάζεται από εκατοντάδες άτομα.

https://docs.google.com/forms/d/11H3YMnNUqKFWMC4LZez1bIvX_dmoIGdQ8hajwjKxqBI/edit

Καλή επιτυχία!!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!