Σημαία

Αμειβόμενες θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

της Εύης Μακρυγιάννη

Θέλεις να κάνεις και εσύ αμειβόμενη πρακτική άσκηση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; Τότε, δεν έχεις να χάσεις τίποτα συμπληρώνοντας την αίτηση που ίσως σε καταστήσει έναν από τους 1800 τυχερούς που θα επιλεγούν φέτος για τη θέση αυτή. Δες λοιπόν τι χρειάζεσαι και άρχισε να ετοιμάζεις άμεσα την αίτησή σου.

Προϋποθέσεις εισαγωγής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου από όλες τις χώρες του κόσμου. Βασική προϋπόθεση αποτελεί ακόμη η πολύ καλή γνώση δυο επίσημων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αρμοδιότητες που θα αναλάβεις

Εργασία στην Ευρωπαϊκή ΕπιτροπήΟι αρμοδιότητές που θα κληθείς να αναλάβεις ποικίλουν και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία, στην οποία θα τοποθετηθείς. Αναλυτικότερα, είναι πιθανό να ασχοληθείς με την επικοινωνία, τη νομοθεσία για τον ανταγωνισμό και ό,τι αφορά τον φορέα που θα εκπροσωπείς. Το σίγουρο είναι ότι, ανεξάρτητα από τις αρμοδιότητες που θα αναλάβεις, θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σπουδαία εμπειρία και σημαντικό προσόν για το βιογραφικό σου!

Υποβολή αιτήσεων για τη θέση

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

Σημαίες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει κάθε χρόνο θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης με έναρξη τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο. Οι τρέχουσες αιτήσεις αφορούν θέσεις πρακτικής άσκησης με έναρξη από τον Μάρτιο του 2021.

Αν, λοιπόν, πληροίς τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμείς να εργαστείς για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μην χάνεις χρόνο! Αναζήτησε, αν χρειάζεσαι, περισσότερες πληροφορίες και κάνε την αίτησή σου εδώ.

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!