Το citycampus αναζητά συντάκτες και συντάκτριες!

Σου αρέσει να γράφεις; Θέλεις διαρκώς να ενημερώνεσαι και να ενημερώνεις; Η δημοσιογραφία και η αρθρογραφία είναι το πάθος σου; Αν απάντησες θετικά σε όλα τα παραπάνω, τότε το Citycampus.gr είναι η κατάλληλη επιλογή!

Το Citycampus.gr αποσκοπεί στην ποιοτική ενημέρωση των φοιτητών σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως σπουδές, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, Erasmus, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα. Οι αρχές μας είναι η ομαδικότητα, η εγκυρότητα και η αξιοπιστία. Εάν οι στόχοι μας αποτελούν και δικούς σου στόχους, τότε σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας.

Αναζητάμε Εθελοντές συντάκτες και εθελόντριες συντάκτριες, με αγάπη για τη δημοσιογραφία, με συνέπεια και υπευθυνότητα που ενστερνίζονται την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς και ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο περιβάλλον ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου ενημερωτικού site.

Δες εδώ πώς είναι να είσαι συντάκτης του citycampus!

Προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία πάνω στη διαδικτυακή δημοσιογραφία, τα κείμενά σου να διαβαστούν από πολλούς αναγνώστες και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου.

Αν εκπληρώνεις τα παραπάνω κριτήρια και θέλεις να ενταχθείς στο πλαίσιο ενός ενημερωτικού και νεανικού site, στείλε στο hr@citycampus.gr (με την ένδειξη συντάκτης – συντάκτρια) το βιογραφικό σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Περιμένουμε να συνεργαστούμε μαζί σου!