Το citycampus αναζητά μεταφραστές και μεταφράστριες!

Σου αρέσει να ασχολείσαι με μεταφράσεις στην αγγλική γλώσσα; Έχεις εμπειρία πάνω σ’ αυτό το αντικείμενο; Μήπως πρόκειται για native speaker; Είσαι ενδεχομένως φοιτητής/-τρια του συγκεκριμένου κλάδου, ή ακόμα, κατέχεις ήδη πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας; Αν απάντησες θετικά στα παραπάνω, τότε το Citycampus.gr είναι η κατάλληλη επιλογή!

Το Citycampus.gr αποσκοπεί στην ποιοτική ενημέρωση των φοιτητών σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως σπουδές, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, Erasmus, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα. Οι αρχές μας είναι η ομαδικότητα, η εγκυρότητα και η αξιοπιστία. Εάν οι στόχοι μας αποτελούν και δικούς σου στόχους, τότε σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας.

Αναζητάμε Εθελοντές μεταφραστές και εθελόντριες μεταφράστριες, με αγάπη για την επεξεργασία κειμένων, με συνέπεια και υπευθυνότητα που ενστερνίζονται την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς και ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο περιβάλλον ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου ενημερωτικού site, μέσω της μετάφρασης ήδη υπάρχοντων άρθρων μας στα αγγλικά. Προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία πάνω στη μετάφραση, το υλικό σου να διαβαστεί από πολλούς αναγνώστες και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου.

Αν εκπληρώνεις τα παραπάνω κριτήρια και θέλεις να ενταχθείς στο πλαίσιο ενός ενημερωτικού και νεανικού site, στείλε στο hr@citycampus.gr (με την ένδειξη μεταφραστής – μεταφράστρια) το βιογραφικό σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Περιμένουμε να συνεργαστούμε μαζί σου!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!