Τα είδη μαγιό που κολακεύουν τη σιλουέτα σου!

της Δήμητρας Δάφνης Ποντίκη

Το φετινό καλοκαίρι με βρήκε 5 κιλά παραπάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ το ίδιο μου το σώμα. Αντιθέτως, φέτος έκανα πιο συνειδητά τις αγορές μου για μαγιό.
Στην παραλία αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του σώματός μας. Ωστόσο, είναι στο χέρι μας να το αναδείξουμε και να είμαστε στιλάτες, χωρίς υπερβολές.
Εκτός λοιπόν από τα αγαπημένα σου flip flops ή slides, το καφτάνι, το καπέλο και την τσάντα θαλάσσης σου να θυμάσαι ότι το μαγιό είναι αυτό που κλέβει την παράσταση πάντα!
Φέτος η τάση είναι το ολόσωμο, το πουά, το λεοπάρ και οι ρίγες, όπως και το μπικίνι με πάνω και κάτω μέρος στο ίδιο χρώμα.
Παρακάτω λοιπόν θα βρεις  3 + 1 είδη μαγιό που θα αναδείξουν την σιλουέτα σου!

Μαγιό με βολάν

Τα μαγιό που έχουν βολάν είτε στο πάνω είτε στο κάτω μέρος είναι για σένα που θέλεις να τονίσεις τη περιοχή που θα βρίσκεται το βολάν.
Αν, λοιπόν, έχεις μικρο στήθος ή στενή λεκάνη, με τη συγκεκριμένη επιλογή μπορείς να δώσεις όγκο.

Τα ψηλόμεσα μαγιό 

Αν και εδώ που τα λέμε τα ψηλόμεσα μαγιό κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, μπορούν να σε βοηθήσουν να κρύψεις την κοιλίτσα σου. Ακόμα, αυτά που έχουν το κλασικό 90’s πατρόν με τα πλαϊνά του κάτω μέρους να είναι πιο ψηλά, κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.

Ολόσωμο με Print

Σίγουρα ένα ολόσωμο μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα στην παραλία καθώς καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας. Ξέφυγε από τα κλασικά μονόχρωμα ολόσωμα μαγιό τα οποία εκτός από το ότι είναι “βαρετά”, παραπέμπουν και σε άλλες ηλικίες. Μπορείς φέτος να δοκιμάσεις ένα ολόσωμο με λεοπάρ print ή και tropical τα οποία έχουν κάνει την εμφάνιση τους από την περσινή κιόλας χρονιά!

Το κλασσικό τριγωνάκι 

Αν θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου, ένα μονόχρωμο μπικίνι σε παστέλ ή έντονες αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, επίλεξε κατά προτίμηση τα μπικίνι που δένουν με κορδονάκια στο κάτω μέρος είτε έχεις κάποια παραπάνω κιλά είτε όχι.

Σημασία έχει το πως νιώθεις εσύ!

Στην τελική, αν σου αρέσει ένα μαγιό και θέλεις να το φορέσεις, μην αφήσεις κανένα φίλο ή fashion editor να σε εμποδίσει γιατί μπορεί να μη σου ταιριάζει σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας.

Φόρεσε λοιπόν την αυτοπεποίθησή σου και το αγαπημένο σου μαγιό και απόλαυσε τη θάλασσα!

… και καλές βουτιές!