Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε παράταση στις προθεσμίες της ηλεκτρονικής προεγγραφής και της τελικής εγγραφής των πρωτοετών 2015.

Έτσι, ενώ κανονικά η ηλεκτρονική προεγγραφή έληξε εχθές Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε παράταση μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου 2015.

Αντίστοιχα, η τελική ημερομηνία υποβολής (ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως) των δικαιολογητικών παρατάθηκε μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου 2015. Να θυμίσουμε ότι η ημερομηνία αποστολής αποδεικνύεται από την ημερομηνία που φέρει η σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε και στη σελίδα εισόδου στο σύστημα προεγγραφής του Υπουργείου Παιδείας: https://eregister.it.minedu.gov.gr/

Δείτε τι ισχύει φέτος για τις ηλεκτρονικές προεγγρφές πρωτοετών.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!