Οδηγός πρωτοετών 2015: Ενημερωμένος οδηγός για όλους τους πρωτοετείς – και όχι μόνο – φοιτητές!

Οδηγός πρωτοετών 4

Συγχαρητήρια και πάλι στους νέους φοιτητές – πρωτοετείς – που πέρασαν στις σχολές προτίμησής τους. Οι κόποι πολλών χρόνων σκληρής προετοιμασίας ανταμείφθηκαν και οι περισσότεροι από εσάς πήρατε την πρώτη γεύση από τη σχολή σας!

Διαφορετικό το περιβάλλον και ίσως σας φάνηκε πιο σκληρό από αυτό του σχολείου… πιο πολύς κόσμος, νέοι άνθρωποι, πιο απρόσωπες διαδικασίες, τεράστιοι διάδρομοι, μεγάλες τάξεις – ή μάλλον καλύτερα – αμφιθέατρα με πολλούς πολλούς μαθητές – ε πότε θα συνηθίσετε τους νέους όρους; – φοιτητές και καθηγητές που τα απαιτούν όλα.

Οδηγός πρωτοετών 1

Οδηγός πρωτοετών 2015: Γιατί να τον διαβάσω;

Είναι ο πιο ενημερωμένος οδηγός πρωτοετών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Έχει αποθησαυρίσει τεράστια πληροφορία και διατίθεται σήμερα δωρεάν σε όλους εσάς που θέλετε να βρείτε το δρόμο σας στο λαβύρινθο της νέας σας ζωής. Θέματα, όπως, το δικαίωμα της δωρεάν σίτισης, η επιδότηση ενοικίου, τα δικαιώματά σας εάν σας “κόψουν” πολλές φορές σε ένα μάθημα, αλλά και προτάσεις για όμορφες βραδιές με παιχνίδια στο σπίτι σας ή στο σπίτι των φίλων σας παρουσιάζονται με κάθε δυνατή και απαραίτητη λεπτομέρεια.

Οδηγός πρωτοετών 2015: Πώς να τον διαβάσω;

Ο οδηγός πρωοτετών περιέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για όλη σας την πανεπιστημιακή πορεία που μόλις ξεκίνησε και θα κρατήσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ξεφυλλίστε τον οδηγό παρακάτω, σταθείτε στους συνδέσμους που σας ενδιαφέρουν και κάντε ένα κλικ σε αυτούς, ώστε να δείτε όλη την πληροφορία που σας είναι χρήσιμη.

Δεν είναι ανάγκη να τον διαβάσετε όλο τον οδηγό μετη μία, άλλωστε το νόημα της ύπαρξής του δεν είναι να τον ξεφυλλίσετε μια φορά και να τον αφήσετε σε κάποιο “συρτάρι” της πολυάσχολης νέας σας ζωής. Σκοπός είναι να τον έχετε κατά νου και να αντρέχετε σε αυτόν ως βιβλίο αναφοράς, μέχρι φυσικά να γίνετε ξεφτέρια ή οι παλιοί που θα καθοδηγήσετε τις νέες φουρνιές φοιτητών στα μονοπάτια της σχολής σας.

Και επειδή σας αρέσει αυτό που ξεφυλλίζετε… like στη σελίδα μας και φυσικά share…:

https://www.facebook.com/citycampusgr-461609287249537/timeline/

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.