Νέο Έτος με Νέες Θέσεις by CollegeLink

Νέο Έτος με Νέες Θέσεις by CollegeLink – Εσύ με ποια από τις νέες θέσεις εργασίας θα πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους το 2020;

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Το να βάζεις νέους επαγγελματικούς στόχους για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε είναι μια πολύ καλή ιδέα! Το καλύτερο όλων, όμως, είναι ότι κάνοντας τώρα – και όταν λέμε τώρα εννοούμε ΤΩΡΑ – μια αναζήτηση στο CollegeLink, μπορείς και να τους πραγματοποιήσεις!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Βαρέθηκαν να σε ακούν οι φίλοι σου; Mίλα σε κάποιον που ενδιαφέρεται! @ Teleperformance Greece

Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/ή και συχνά “κατηγορείσαι” από τους φίλους σου για αυτό; Ήρθε η ώρα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην Teleperformance! H Teleperformance Greece αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί ως «Best Working Place» και ως “Best Multi-Lingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της Teleperformance Greece  είναι οι άνθρωποι της, καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και γνωρίζει πως να τους επιβραβεύει καθημερινά. Πώς σου ακούγονται όλα αυτά; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Γίνε εθελοντής στο .Net Web Development Academy @ CollegeLink

Είσαι Web Developer και αναζητάς ενεργά εργασία; Άκου τι έχουμε για σένα! Για μια ακόμη χρονιά, έρχεται ανανεωμένο και για δύο ολόκληρες εβδομάδες το Web Development (.NET) Academy που στοχεύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. Και αυτή τη φορά σου δίνουμε την ευκαιρία να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετέχοντας και ως εθελοντής. Are you ready to code; Διάβασε περισσότερα εδώ

Digital Marketing Specialist @ Sleed

Έχεις ακουστά την εταιρεία Sleed; Πρόκειται για ένα digital marketing agency με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του performance marketing και του e-commerce. Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων βρίσκεται στους πυλώνες της, καθώς αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη της,αλλά και εργαζόμενό της μοναδικά. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν να είσαι ο επόμενος μοναδικός Digital Marketing Specialist αυτή της φανταστικής ομάδας; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Web Developer (PHP) @ Readnet Publications

Όταν η μαγεία, η τεχνολογία και η κοινωνική προσφορά συναντιούνται, δημιουργούνται εταιρείες όπως η Readnet Publications. Καθώς συνδυάζοντας την εκπαίδευση και την τεχνολογία, αποστολή της είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών και όλων των οικογενειών στη διεύρυνση των γνώσεών τους στον τομέα της ειδικής αγωγής. Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ να συμμετέχεις στο έργο της, διάβασε περισσότερα εδώ για τη θέση Web Developer!

eCommerce – Digital Marketing @ GAVRILIS GROUP S.A.

Ακούς τους όρους e-commerce και digital marketing και η καρδιά σου χτυπάει δυνατά; Ενθουσιάζεσαι με το να ανακαλύπτεις τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών; Αν η απάντησή σου σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ένα μεγάλο και φωναχτό ναι, τότε συνεχίζουμε… Η ομάδα της εταιρείας GAVRILIS GROUP σε ψάχνει! Ρίξε τώρα μια ματιά εδώ!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Receptionist @ Nature Eco Residences Santorini

Λίγο Σαντορίνη, μια όαση αρμονίας και μια ανοιχτή θέση εργασίας Receptionist στο ξενοδοχείο Nature Eco Residences Santorini! Αν διαθέτεις προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώσεις Η/Υ και ομαδικό πνεύμα τότε μη διστάσεις! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

PHP developer @ RoadCube Inc

Εμείς ρωτήσαμε την εταιρεία RoadCube Inc τι χρειάζεται ένας backend developer για να κωδικοποιήσει και να αποκωδικοποιήσει τα άλυτα αυτού του κώδικα; Και η εταιρεία RoadCube Inc απαντά φιλικό περιβάλλον, δυνατή ομάδα και γιόγκα κάθε Δευτέρα πρωί για καλό ξεκίνημα της εβδομάδας. Ναι, καλά άκουσες. Γιόγκα! Διάβασε εδώ τι μένει να κάνεις για να βρεις το inner peace σου!

Facility Services Coordinator @ Manifest Services

Αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επαγγελματική σου καριέρα σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία; Λοιπόν, η Manifest Services σε ψάχνει για τη θέση Facility Services Coordinator! Ανάμεσα στα καθήκοντα της θέσης είναι ο έλεγχος και η φροντίδα του περιβάλλοντος εργασίας, η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων και η συνεχής επικοινωνία. Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προσόντα και τις οικονομικές απολαβές κάνε το κλικ σου εδώ!

Machine Learning Scientist @ Inlecom Innovation

Η εταιρεία INLECOM που εξειδικεύεται στην καινοτομία με γνώμονα την έρευνα, με γραφεία στην Αθήνα (GR), στις Βρυξέλλες (ΒΕ) και στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) δίνει άμεσα την ευκαιρία σε έναν νέο να ενταχθεί στην ομάδα της και να κατακτήσει τη θέση Machine Learning Scientist. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Copywriter @ OPAP Group

«Αν σου κάτσει, σου αλλάζει τη ζωή», «Ζήσε το παιχνίδι» είναι μερικά από τα διαφημιστικά slogan του Ο.Π.Α.Π. που όπως και εμείς έτσι κι εσύ εσύ έχεις σίγουρα ακούσει και πει ‘’απλά WOW’’. Άκου, όμως, τώρα κάτι πιο συγκλονιστικό! Ο όμιλος προσδοκά να μεγαλώσει την online ομάδα του και αναζητά copywriter με βασικά καθήκοντα τη σύνταξη σαφών και συνοπτικών μηνυμάτων για όλα τα κανάλια επικοινωνίας, καθώς και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Π. Είσαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Ξεκίνα σήμερα την καριέρα που ονειρεύεσαι ! @ Interamerican

Η Interamerican σου δίνει τέσσερις λόγους για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών. Προσωπική εξέλιξη, οικονομική ανεξαρτησία, κοινωνική προσφορά και ψηφιακή εργασία. Εμείς από πλευράς μας θα σου δώσουμε μια ευκαιρία να διαβάσεις περισσότερα για τη καριέρα σου στην Interamerican εδω. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω σου!

Event Delegate @ CollegeLink

Για σένα που καθόλου δε γνωρίζεις την CollegeLink, για σένα που την έχεις ακούσει και την παρακολουθείς στενά και για σένα που έχεις συμμετάσχει σε κάποιο από τα Academies της… ήρθε η ώρα να τη μάθεις για τα καλά! Είμαστε η πρώτη και η μεγαλύτερη πλατφόρμα προσλήψεων στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας. Μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εκδηλώσεων καριέρας μας αρέσει να εκπαιδεύουμε και να συνδέουμε νέους φοιτητές και αποφοίτους με εταιρείες από όλους τους κλάδους. Και, όποιος και από τους τρεις τύπους και αν είσαι, έφτασε η στιγμή που μπορείς να συμμετέχεις στην ομάδα μας και να συνδράμεις στο έργο μας ως Event Delegate. Για αυτό για τρέξε γρήγορα να διαβάσεις περισσότερα εδώ!

Πωλητής / Πωλήτρια @ NAK SHOES

It’s okay to be a little bit obsessed with shoes… Γιατί η εταιρεία υποδημάτων NAK Shoes αναζητά πωλητή/πωλήτρια για τα καταστήματα της στη Γλυφάδα, στο Mcarthur, στο Διεθνή Αερολιμένα, στο Σύνταγμα, The mall Athens και στο Golden Hall και προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές και δυνατότητα εξέλιξης. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Digital Account Manager @ Sleed

Είναι ένα από τα πλέον δυναμικά e-business και digital agencies στην Ελλάδα, με περισσότερους από 60 εργαζόμενους και ένα portfolio πελατών που περιλαμβάνει accounts εθνικά αλλά και διεθνή. Ακούει στο όνομα Sleed και αναζητά Digital Account Manager να συμπληρώσει την απίστευτη ομάδα της. Ακόμη να πειστείς ότι πρέπει να στείλεις το βιογραφικό σου τώρα;  Κάνε μια επίσκεψη στην πλατφόρμα μας για να μάθεις περισσότερα!

Junior Web & CRM Developer @ ADDO DIGITAL

Η εταιρεία Addo Digital αναζητά υποψηφίους που αγαπούν τις προκλήσεις, είναι ενθουσιώδεις οπαδοί της τεχνολογίας και διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων προκειμένου να υποστηρίξουν τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την προσαρμογή, εξατομίκευση και συνεχή βελτιστοποίηση ενός παγκόσμιου αυτοματοποιημένου εργαλείου CRM. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Digital Marketing Specialist @ FITO+

Η FITO+ είναι η πλέον ανερχόμενη ελληνική εταιρεία φυτικών προϊόντων στο χώρο του φαρμακείου. Διοικείται από Έλληνες επιστήμονες φαρμακοποιούς. Τα προϊόντα της είναι βραβευμένα και στηρίζονται σε εκχυλίσματα ελληνικών βοτάνων αλλά και σύγχρονα φυτικά δραστικά συστατικά από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης με τα οποία η εταιρεία συνεργάζεται. Προσφέρονται σε προσιτές τιμές γιατί τους θησαυρούς της Ελληνικής φύσης αξίζει και πρέπει να μπορούμε να τους απολαμβάνουμε όλοι. Αν, λοιπόν, θέλεις να συμβάλεις και εσύ σε αυτή την προσπάθεια δεν μένει να κάνεις τίποτα άλλο παρά να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ για την θέση Digital Marketing Specialist!

Front Office / Receptionist @ PAROS COMFY SUITES

Λέγεται ότι η Πάρος σου δίνει αυτή την απόλυτη αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού. Και για αυτό εμείς έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη θέση Front Office / Receptionist του ξενοδοχείου Paros Comfy Suites. Γιατί προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης στον τουριστικό κλάδο, επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, διαμονή και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Graduate Analyst @ Resolute Asset Management

Η εταιρεία Resolute με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ακινήτων ειδικεύεται στη μεγιστοποίηση των χρηματικών αποδόσεων και αποκαταστάσεων των ακινήτων συνδυάζοντας επενδυτική πειθαρχία, εξειδικευμένες γνώσεις στην ανάλυση δεδομένων και την εντατική διαχείριση. Πάνω από όλα, όμως, ενθαρρύνει τις ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και για αυτό καλεί όλους τους ενθουσιώδεις, λαμπρούς και ταλαντούχους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Graduate Scheme. Το Graduate Scheme είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα απασχόλησης που επιτρέπει σε κάθε συμμετέχοντα να γνωρίσει και να συμμετέχει σε όλα τα projects της εταιρείας έχοντας πάντα έναν εξειδικευμένο μέντορα να τον καθοδηγεί. Καταπληκτικό, δεν λες;

Υπάλληλος για το Τμήμα Προμηθειών @ PAPOUTSANIS

Στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξής της, η ελληνική εταιρεία Papoutsanis με 148 χρόνια παρουσία και ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία στερεών σαπουνιών και υγρών προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναζητά υποψηφίους για το τμήμα προμηθειών. Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την υποστήριξη και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και είναι απαραίτητο να διαθέτει πτυχίο οικονομικής κατεύθυνσης, άριστη γνώση αγγλικών και κάποια ακόμη στοιχεία που θα βρεις εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.