Νέες θέσεις εργασίας από CollegeLink

Στο Collegelink, στη No1 πλατφόρμα για entry-level θέσεις εργασίας, μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να κυνηγήσεις επιτέλους την καριέρα των ονείρων σου.

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις εργασίας.

Από το δίκτυο του CollegeLink

Java Software Engineer @ Syntax Information Technology Inc.

Η SYNTAX, μια εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα με πελάτες-κολοσσούς, αναζητά έναν άνθρωπο με κίνητρο και ταλέντο να στελεχώσει την ομάδα της. Μετά από μια τρίμηνη εκπαίδευση σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, ο/η υποψήφιος/α για τη θέση του Java Software Engineer θα αποκτήσει τη δυνατότητα να εργαστεί πλάι σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, να διεκδικήσει έναν ανταγωνιστικό μισθό και να εξελίξει την καριέρα του σε μια δυναμική αγορά εργασίας. Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Java Software Engineer τώρα!

Real Estate Associates @elitEstate

Το elitEstate αναζητά νέους συνεργάτες προκειμένου να επεκτείνει την ομάδα του. Οποιαδήποτε εμπειρία σχετική με πωλήσεις και μισθώσεις κατοικιών είναι ευπρόσδεκτη παρ’ όλα αυτά όχι απαραίτητη. Αρκεί να διαθέτεις κίνητρο, ομαδικό πνεύμα και αναπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες κι’ έφυγες. Εάν επιθυμείς να εργαστείς σε ένα δυναμικό περιβάλλον, το οποίο παρέχει συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης τότε είναι η στιγμή να το διεκδικήσεις στέλνοντας το βιογραφικό σου για τη θέση του Real Estate Associate στο elitEstate!

OutboundSalesSpecialist @ ContactPigeon

Πώς μπορούν τα δεδομένα να προσφέρουν αξία σε καθημερινές ενέργειες marketing; Αυτό είναι δουλειά της ContactPigeon, καθώς έτσι ενδυναμώνει τους πελάτες της. Τώρα η ομάδα της μεγαλώνει και αναζητά τον/την OutboundSalesSpecialist που θα την στελεχώσει. Είσαι γεμάτος ενέργεια και διαθέτεις κίνητρο; Κατέχεις τη διπλωματία των πωλήσεων και της επικοινωνίας; Προσαρμόζεσαι και μαθαίνεις γρήγορα; Τότε, μόλις σου παρουσιάστηκε μια εξαίρετη ευκαιρία. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του OutboundSalesSpecialist στην ContactPigeon και δεν θα χάσεις.

Marketing Manager @ TradeYourWay

Η TradeYourWay με σημαντική πορεία στον τομέα της χρηματιστηριακής εκπαίδευσης ζητά να προσλάβει εργαζόμενο/η για την θέση του Marketing Manager. Το όραμά της, να δώσει στους πελάτες της όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να γίνουν Traders (ή ακόμα καλύτεροι Traders). Εάν διαθέτεις γνώσεις marketing και χειρίζεσαι άριστα τα social media, τότε να η ευκαιρία σου. Πλάι σου θα σταθούν καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη που θα σε στηρίξουν στα επόμενα βήματά σου. Εσύ, αρκεί να στείλεις το βιογραφικό σου στην TradeYourWay για τη θέση τ@ Marketing Manager.

Σύμβουλος Εμπορικών & Λογιστικών Εφαρμογών(ERP Consultant) @EKMEKTSOGLOU SIA OE

Η Μηχανογραφική Οργανωτική είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης επιχειρήσεων και αναζητά Συμβούλους Εμπορικών & Λογιστικών Εφαρμογών να στελεχώσουν την ομάδα της. Μεταξύ άλλων θα αναλάβεις την εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων E.R.P. – C.R.M. αλλά και την εκπαίδευση και υποστήριξη των τελικών χρηστών. Με τη σειρά της η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, δυνατότητα εξέλιξης, καθώς και άριστο περιβάλλον εργασίας. Δες τι χρειάζεται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Συμβούλου Εμπορικών & Λογιστικών Εφαρμογών στην Μηχανογραφική Οργανωτική!

Mid Level Front-End Developer @ Advanced Information Services

Η Advanced Information Services s.a. (AIS) αποτελεί μια νεοσύστατη εταιρεία συμβουλευτικής και πληροφορικής με εξειδίκευση και εμπειρία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Στόχος της η περαιτέρω ανάπτυξη συστημάτων που προορίζονται για τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς κλάδους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναζητά έναν/μια MidLevelFront-EndDeveloper να αναλάβει την υλοποίησή τους. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, συνετά το πτυχίο της Πληροφορικής σου και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του MidLevelFront-EndDeveloper στην Advanced Information Services τώρα.

Graphic Designer specialized in Branding, Social Media, Web Design & Video editing @ DINGO MARKETING TEAM

Η Dingo Marketing Team οφείλει την επιτυχία της στους συνεργάτες της. Γι’ αυτό και αναζητά πάντα τους καλύτερους. Είσαι ένας ή μια από αυτούς; Η ομάδα ψάχνει GraphicDesigner με εξειδίκευση στο Branding, τα Social Media, το Web Desing και το VideoEditing. Και όπως λένε και οι ίδιοι ένα καλό portofolio είναι πάντα δείγμα σπουδαίας εμπειρίας. Εάν η σκέψη σου είναι δημιουργική και γνωρίζεις να χειρίζεσαι εργαλεία όπως Photoshop και Illustrator τότε αυτή η θέση είναι εσένα. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση τουGraphicDesigner στην Dingo Marketing Team τώρα!

Μηχανολόγος Μηχανικός @ZambelisLights

Η ZambelisLights μεγαλώνει και αναζητά Πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό να στελεχώσει την ομάδα της. Εάν χειρίζεσαι άψογα το AutoCAD και διαθέτεις προϋπηρεσία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Ακόμα καλύτερα αν ξέρεις να χειρίζεσαι και το σχεδιαστικό πρόγραμμα inventor. Μην το πολυσκέφτεσαι. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Μηχανολόγου Μηχανικού στην ZambelisLights και γίνε και εσύ μέλος μιας δυναμικής ομάδας.

Junior Web Developer @Netstudio

H Netstudio είναι ένα Web Agency με έδρα την Αθήνα και μια ομάδα 35 προγραμματιστών και digitalmarketeer. Με κορυφαίους πελάτες όπως τα MyMarket, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, TripAdvisor, Carrefour και Gucci, αναζητά έξυπνους και αποτελεσματικούς Web Developers να στελεχώσουν το δυναμικό της. Δεν ενδιαφέρεται για τα πτυχία, αλλά ψάχνει ανθρώπους με όρεξη και πάθος για δουλειά. Με σπουδαία καθοδήγηση αλλά και πραγματικές ευκαιρίες ανέλιξης η εταιρεία αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για κάθε φιλόδοξο/η προγραμματιστή/προγραμματίστρια με δυνατότητα και εξ ’αποστάσεως εργασίας. Δες τι χρειάζεται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Web Developer στην Netstudio.

Γραφίστας @A bit of Greece

Χειρίζεσαι άψογα AdobeIllustrator, Photoshop και In Design; Νιώθεις πώς ήρθε η ώρα να κάνεις τις γνώσεις σου πράξεις δουλεύοντας σε ένα καταξιωμένο Marketing Agency; Τότε η θέση του Γραφίστα στο A bit Of Greece άνοιξε για σένα. Η δημιουργική διάθεση και η συν εργατικότητα αποτελούν στοιχεία κλειδιά γι’ αυτή την part-time θέση εργασίας. Αν τα διαθέτεις τότε κάνε αυτό που πρέπει. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Γραφίστα στο A bit Of Greece.

Junior Product Manager @e-satisfaction.com

Καταλαβαίνεις καλά πώς κινείται η αγορά και μπορείς να κατανοήσεις τις ανάγκες των χρηστών; Η e-satisfaction σε χρειάζεται! Ο/Η ProductManager που θα προσλάβει θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προϊόντων και συστημάτων. Η δημιουργική σου σκέψη θα σταθεί σύμμαχός σου καθ’όλη τη διαδικασία. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του ProductManager στην e-satisfaction.com.

Junior WordPress/Prestashop Developer @TheWebians

Η ΤheWebians αναζητά να εντάξει στην ομάδα της έναν/μία WordPress/PrestashopDeveloper, με διεισδυτική ματιά και οξυμένη αντίληψη. Χειρίζεσαι άψογα CSS3, HTML5, PHP, jQuery και JavaScript; Διαθέτεις εμπειρία παραμετροποίησης themes για το WordPress αλλά και δεξιότητες PHP και MySQL; Τότε τι περιμένεις; Κάνε το πρώτο σου βήμα στον χώρο των προγραμματιστών στέλνοντας το βιογραφικό σου στην The Webians για τη θέση του/της WordPress/PrestashopDeveloper τώρα!

Sales Promoter / Brand Ambassador @WEST AE

Ανήκουν στα δυνατά σου σημεία η επικοινωνία και οι πωλήσεις; Σε ενδιαφέρει η συνεχής εξέλιξη και η εργασία σε ένα υγιές και δυναμικό περιβάλλον; Η WEST A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales& Marketing αναζητά SalesPromoter/BrandAmbassador, με κύρια αρμοδιότητα την εξυπηρέτηση του πελάτη και τις αντίστοιχες πωλήσεις σε κεντρικά σημεία στην Αττική. Η εταιρεία προσφέρει υψηλές απολαβές καθώς και Bonus επί των πωλήσεων. Εάν η επικοινωνία είναι ο άσσος στο μανίκι σου, τότε αυτό αρκεί. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του SalesPromoter/BrandAmbassador στην WEST AE.

JuniorSalesAssistant @ Collegelink

Στην Collegelink μεγαλώνουμε και αναζητούμε νέους συνεργάτες να στελεχώσουν την ομάδα μας και συγκεκριμένα το τμήμα των πωλήσεων. Επιθυμείς να αποτελείς κομμάτι ενός δυναμικού περιβάλλοντος εργασίας και να καθιερώσεις τη θέση σου στο χώρο των πωλήσεων; Εάν η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο, διαθέτεις κριτική σκέψη και μπορείς να παρέχεις δημιουργικές λύσεις σε πληθώρα προβλημάτων τότε είσαι ο άνθρωπός μας. Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη θέση του JuniorSalesAssistant στην Collegelink.

Java Developers @SILVARE Consulting L.P.

Καλά διάβασες. Η ομάδα της SILVARE Consulting L.P. μεγαλώνει και η επόμενη προσθήκη της, πολύ πιθανό να είσαι εσύ. Η εταιρεία προσφέρει θέσεις εργασίας για νέους  JavaDevelopers, πρόθυμους να εργαστούν σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον. Μια μοναδική ευκαιρία για σένα που επιθυμείς να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, πλάι σε ανθρώπους που συνεχώς καινοτομούν. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση JavaDevelopers στην SILVARE Consulting L.P!

*Όλες οι θέσεις εργασίας δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.