Είσαι τελειόφοιτος φοιτητής ελληνικού πανεπιστημίου και αναζητάς το κατάλληλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης που θα σου δώσει επαγγελματική διέξοδο ή την πολυπόθητη ακαδημαϊκή εξειδίκευση που δεν σου έδωσε το προπτυχιακό πρόγραμμα; Θα ήθελες παράλληλα να μην ξενιτευθείς και να μείνεις στην χώρα σου ή ακόμα και στην πόλη που σπούδασες και έχεις δημιουργήσει τον κύκλο των συμφοιτητών, φίλων και κολλητών; Ο Οδηγός με τα Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα είναι στην οθόνη του υπολογιστή σου και σου προσφέρει κάθε απαραίτητη και χρήσιμη πληροφορία για όλα τα προγράμματα…

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα: Πλήρης και περιγραφικός κατάλογος από το Citycampus.gr

Το Citycampus καταλογογράφησε όλα τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα και τα συμπεριέλαβε σε θεματικές αναρτήσεις. Η μόνη δουλειά που έμεινε σε σένα είναι απλά να κλικάρεις τη θεματική που σε ενδιαφέρει και να ξεναγηθείς στον μαγικό κόσμο των μεταπτυχιακών που προσφέρονται από τις ελληνικές πανεπιστημιακές σχολές και τα τμήματα! Δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, όπως η διάρκεια σπουδών, ο τρόπος παρακολούθησης, τα δίδακτρα όπου υπάρχουν (απαραίτητη πληροφορία), καθώς και το link του κάθε προγράμματος, ώστε εάν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, να μπορείς να αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες από την πηγή. Τα προγράμματα είναι συγκεντρωμένα ανά ίδρυμα μετά από μια γενική εισαγωγή στον κάθε τομέα, ενώ ακολουθούν και κάποιες πληροφορίες σχετικά με δυνατότητες χρηματοδότησης και υποτροφιών!

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα 2

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα: Οι θεματικές ενότητες

Μεταπτυχιακά στις επιστήμες Υγείας

Μεταπτυχιακά στις Κοινωνικές Επιστήμες

Μεταπτυχιακά στις Τεχνολογικές Επιστήμες

Μεταπτυχιακά στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Μεταπτυχιακά στις Επιστήμες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Μεταπτυχιακά στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μεταπτυχιακά στις Θετικές Επιστήμες

Μεταπτυχιακά στις Γεωπονικές Επιστήμες

Μεταπτυχιακά στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μεταπτυχιακά στα Παιδαγωγικά

Μεταπτυχιακά στην Πληροφορική

Μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες

Μεταπτυχιακά στις Τέχνες

Μεταπτυχιακά στη Φιλολογία

Μεταπτυχιακά στη Νομική

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα 1

Το Citycampus θα συνεχίσει την ενημέρωση του συγκεκριμένου οδηγού! Είμαστε ανοιχτοί σε συμπληρώσεις από τους αναγνώστες μας, καθώς και σε διορθώσεις και υποδείξεις! Οι φωτογραφίες είναι από το pixabay!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.