Τρίτη νικήτρια του διαγωνισμού φωτογραφίας του citycampus με θέμα “Καλοκαίρι” η Ζωή Ζαλοκώστα, φοιτήτρια του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι η νικήτρια που επελέγη από το citycampus για να συμπληρώσει τη νικήτρια ομάδα των καλών φωτογράφων!

Ελπίζουμε κάθε σχέδιό της στο μέλλον να ευοδωθεί!

Ζωή Ζαλοκώστα

Τη συναντήσαμε και μας απάντησε στις ερωτήσεις μας:

Συγχαρητήρια, Ζωή, για την επιλογή σου! Πώς έμαθες για το διαγωνισμό;

Μέσω του site σας!

Τι απεικονίζει η φωτογραφία που μας έστειλες;

Είναι από τις φετινές μου διακοπές και συγκεκριμένα είναι στους Παξούς. Γοητεύτηκα από το τοπίο και ήθελα να το φωτογραφίσω.

Πώς νιώθεις που επελέγης ως η τρίτη νικήτρια του διαγωνισμού;

Είμαι πολύ χαρούμενη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να επιλεχθώ για την 3 θέση, μιας και ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και όλες οι φωτογραφίες ήταν εξαιρετικές.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Ισχύει;

Η κάθε φωτογραφία με τον τρόπο που είναι τραβηγμένη και με την παραμικρή λεπτομέρεια, πιστεύω ότι σημαίνει και κάτι διαφορετικό στον καθένα και δημιουργεί πολλαπλά συναισθήματα.

Πιστεύεις ότι στην ψηφοφορία έπαιξε ρόλο και το marketing ή μόνο η ποιότητα της κάθε φωτογραφίας;

Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι δυο παράγοντες. Ανάλογα, και πόσο θα το κυνηγήσει κανείς. Αλλά θεωρώ ότι αν η φωτογραφία κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού μπορεί και πάλι να βγει κερδισμένη.

Ποια είναι η γνώμη σου για το citycampus;

Είναι ένα αρκετά αξιόλογο και οργανωμένο site, με ποικίλα θέματα και σωστή ενημέρωση.

Ζωή Ζαλοκώστα

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Μάθαμε ότι ασχολείσαι και με το ραδιόφωνο ως παραγωγός… Τελικά, η ειδική αγωγή, η φωτογραφία ή το ραδιόφωνο θα σε κερδίσουν στο μέλλον επαγγελματικά;

Γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Η ειδική αγωγή είναι ένας κλάδος που αγαπώ και πρόκειται να ασχοληθώ επαγγελματικά. Το ραδιόφωνο και η φωτογραφία είναι χόμπι που μου αρέσει να ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου. Κατά τη γνώμη μου, ένας άνθρωπος μπορεί να ασχοληθεί με πολλούς και διαφορετικούς τομείς ταυτόχρονα, αρκεί να αγαπάει αυτό που κάνει!

Ευχαριστούμε πολύ!

Και εγώ ευχαριστώ!

Επειδή… σου άρεσε η συνέντευξη και επειδή θέλεις να ενημερώνεσαι από το citycampus, κάνε μας ένα like:

https://www.facebook.com/citycampusgr-461609287249537/timeline/

Η συνέντευξη δόθηκε στο Διευθυντή Σύνταξης του Citycampus, Κωνσταντίνο Πολέμη.