Διαγωνισμός: Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Της Ασπασίας Γκότση

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αρχίσει να παίρνει μορφή και να γίνεται πραγματικότητα. Το Βραβείο προσφέρει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες με έδρα την Ελλάδα να λάβουν δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καθοδήγησης, καθώς επίσης και μέρος της συνολικής βράβευσης που ανέρχεται στα €1,25 εκατομμύρια, με σκοπό την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικής τους προσπάθειας.

Ο διαγωνισμός θέλει να αναδείξει υγιείς επιχειρηματικές ιδέες που θα έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, θα στηρίζονται στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα στο χρόνο, ενώ παράλληλα οι στρατηγικές τους θα διακατέχονται από χρηματοοικονομική σύνεση και την προοπτική δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στη χώρα μας.

Έτσι, αν και εσύ έχεις μια επιχειρηματική ιδέα μη διστάσεις να κάνεις αίτηση στο διαγωνισμό. Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή και αποτελείται από τρία απλά βήματα: Πρώτον, πρέπει να κάνεις εγγραφή. Δεύτερον, αφού εγγραφείς θα πρέπει να δημιουργήσεις το προσωπικό σου λογαριασμό, στον οποίο μπορείς να συνδεθείς και να ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή. Τρίτον, κάνεις την αίτηση σου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου χτίζοντας παράλληλα το επιχειρηματικό σχέδιό σου σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στη αίτηση.

Έπειτα η ομάδα του βραβείου και οι κριτές θα αξιολογήσουν όλες της αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Το Μάιο θα ανακοινωθούν οι 10 φιναλίστ του διαγωνισμού και εν τέλει οι κριτές θα αναδείξουν μέχρι 5 νικητές τον Ιούνιο 2017.

Εδώ μπορείτε να βρείτε και την ιστοσελίδα με όλες τις λεπτομέρειες για το διαγωνισμό.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!