Δωρεάν μαθήματα Μηχανικής Μάθησης από την Amazon

της Φωτεινής Τσαϊλάρη

Η Amazon σε πρόσφατη ανακοίνωσή της προκήρυξε δωρεάν online μαθήματα Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning) για όλους μέσω του Amazon Web Services (AWS). Τα μαθήματα αυτά, που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των μηχανικών και των μάνατζερ της εταιρείας, είναι πλέον διαθέσιμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τον τομέα της μηχανικής μάθησης.

Περισσότερα από 30 ψηφιακά μαθήματα που περιλαμβάνουν πολλές ώρες υλικού, βίντεο και εργαστηρίων απευθύνονται σε προγραμματιστές, αναλυτές δεδομένων, επιστήμονες και μηχανικούς υπολογιστών, αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη μηχανική μάθηση, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να εξελιχθούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα «Business Decision Maker» παρέχει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες και μάνατζερ να αξιοποιήσουν τις καινοτομίες της μηχανικής μάθησης και της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς τους, ενώ το «Data Scientist» παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν τα εργαλεία μάθησης και ανάλυσης στην εργασία τους.

Τα ψηφιακά μαθήματα διατίθενται δωρεάν εδώ, ενώ οι χρήστες επιβαρύνονται με κάποιο ποσό μόνον εφόσον επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της πλατφόρμας AWS στην εκπαίδευσή τους αλλά και στις εξετάσεις.

Εδώ μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα καθώς και τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!