Διαγωνισμός Life Innovation από την Apivita: Πάρε μέρος!

Της Φωτεινής Ρουμελιώτη

Ένα νέο διαγωνισμό Καινοτομίας  διοργανώνει  η Apivita S.A. σε συνεργασία με το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν». Ο διαγωνισμός Life Innovation προσφέρει σε έναν τυχερό/η Υποτροφία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν», το οποίο έχει σχεδιαστεί από το τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών – αξίας 6.000 ευρώ. Επίσης, ο επιλαχών θα έχει το δικαίωμα να κάνει τη διπλωματική του εργασία στο βιοκλιματικό εργοστάσιο της Apivita.

Ποιος  είναι, όμως, ο στόχος του διαγωνισμού;

Ο διαγωνισμός σκοπεύει να αναδείξει ιδέες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη φυσικών προϊόντων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι  προτάσεις  αυτές  πέρα από την προβολή τους θα συντελέσουν στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Ως εκ τούτου, αυτή η δράση στοχεύει στην προώθηση της επιχειρηματικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής  στο διαγωνισμό;

Πτυχιούχοι Σχολών Επιστημών Υγείας, Θετικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων τμημάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (με αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), καθώς και πτυχιούχοι Α.Τ.Ε.Ι..

Σε ποιες θεματικές μπορείς να υποβάλεις προτάσεις;

Καινοτόμο Καλλυντικό Προϊόν

Καινοτόμο Διατροφικό Προϊόν

Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής

Ωστόσο, βέβαια, κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να υποβάλει συμμετοχή σε μία θεματική.

Επίσης, φορείς αξιολόγησης είναι το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η Apivita S.A..

Οπότε, εάν έχεις τελειώσει την σχολή σου και θα ήθελες να δεις την ιδέα σου να υλοποιείται, κατάθεσέ την στον ακόλουθο σύνδεσμο. Οι υποβολές προτάσεων γίνονται ως τις 5 Ιουλίου 2017 μέσω της ακόλουθης φόρμας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAQDp02M7cAbpTOA9F4RgpUPEAKgDoQf2mgG05lvvnn5rM0w/viewform?c=0&w=1

Τέλος,  αν θες να διαβάσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, δες εδώ.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!