Το καλοκαίρι πλησιάζει, παρά τις αστάθειες του καιρού! Εκδρομές… Βόλτες… Τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Ένα τριήμερο στην εξοχή. Αστικά φωτεινά τοπία. Ποια στιγμή με χρώμα και φως θέλεις να διατηρήσεις για πάντα στη μνήμη σου; Βγάλε την φωτογραφία και στείλε την στο citycampus.

Γιατί να μην τη μοιραστείς με τους άλλους αναγνώστες του citycampus.gr και να μην κερδίσεις διάφορα δώρα;

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Διάλεξε την καλύτερη φωτογραφία που ανταποκρίνεται στο θέμα «Χρώμα και φως» και στείλε την στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook και Instagram – εάν υπάρχει. Εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram και το κοινό ψηφίζει κάνοντας like στην αγαπημένη του! Τα likes του Facebook και του Instagram θα αθροισθούν.

Προετοίμασε, λοιπόν, τη δική σου φωτογραφική  καμπάνια (μέσω αναρτήσεων, κοινοποιήσεων κλπ) και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!! Ο πρώτος νικητής θα αναδειχθεί μέσω της ψηφοφορίας, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από τη συντακτική ομάδα του Citycampus. Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο powerbanks ή ακουστικά και βιβλία! Επίσης άλλοι πέντε συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο και από ένα βιβλίο για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Καινοτομία του διαγωνισμού: Τρεις τυχεροί ψηφοφόροι που θα κάνουν like στις φωτογραφίες, θα κερδίσουν επίσης από ένα βιβλίο μετά από κλήρωση. Οι δύο θα είναι από τους ψηφοφόρους του πρώτου νικητή.

Ακόμη: Οι φωτογραφίες των νικητών και όσων έλαβαν έπαινο, θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus σε αφιερωματικά άρθρα μας! Τα άρθρα που θα επιμεληθεί η ομάδα μας θα περιλαμβάνει τις 3 νικητήριες φωτογραφίες και τις 5 που θα λάβουν έπαινο. Μαζί με την κάθε φωτογραφία θα παρουσιάζονται και οι συνεντεύξεις των νικητών, για να μάθει το κοινό λίγα παραπάνω στοιχεία για τη ζωή τους!

Ακόμη κάθεσαι; Μη χάνεις χρόνο και λάβε μέρος!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 20 Μαΐου 2019

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 15 Ιουνίου 2019

Λήξη ψηφοφορίας: 24 Ιουνίου 2019

Αποστολή στο: diagonismos@citycampus.gr

(οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr και ανακοίνωση στο Facebook και το Instagram)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε εσείς και οι ψηφοφόροι σας “Like” στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στο Instagram!

Διαβάστε αναλυτικά το αρχείο: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ CITYCAMPUS ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΩΣ

*Η φωτογραφία είναι της Νίκης Στεργίου, που είχε λάβει βραβείο σε προηγούμενο διαγωνισμό του citycampus.