Τι ενδιαφέρον συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου;

του Ιωάννη Αναστασίου

Το 2017 μας αποχαιρετά δημιουργικά, αφήνοντας μας εμπειρίες και γνώσεις σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παραχωρώντας τη θέση του σε ένα πολλά υποσχόμενο 2018. Ο τελευταίος μήνας δε θα μπορούσε να υστερεί σε τίποτα από αυτή την άποψη και προσφέρει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και events λίγο πριν τις εορτές και την πρωτοχρονιά.

2ος Διαγωνισμός HackInnow

 To HackInnow, είναι διαγωνισμός ανοιχτής καινοτομίας και διοργανώνεται από τη Groupama Ασφαλιστική και το Corallia.Για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναζητά τις επόμενες τεχνολογικές τάσεις, λύσεις και προϊόντα που θα απογειώσουν τον Ασφαλιστικό κλάδο με τους διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε ομάδες των 2 έως 5 ατόμων. Στο συναρπαστικό διήμερο, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας στην Αγία Παρασκευή, μπορούν να συμμετέχουν άτομα από 18 ετών και άνω, από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο χωρίς κανένα περιορισμό, δωρεάν. 

Πού απευθύνεται: Σε φοιτητές, νέους επιστήμονες, προγραμματιστές, μηχανικούς, γιατρούς, αναλυτές, σχεδιαστές, οικονομολόγους, στελέχη επικοινωνίας και marketing, επίδοξους επιχειρηματίες, αναλογιστές, σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών και σε όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, μεθόδων και νέων επιχειρηματικών μοντέλων.

Πηγές: http://www.hackinnow.gr/

Diploma in Digital Marketing

Στις 12-14 Δεκεμβρίου το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας (ΚΕΑΚ), διοργανώνει το Diploma in Marketing, το οποίο αποτελεί ολοκληρωμένο και ειδικά σχεδιασμένο πρακτικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του marketing. Το σεμινάριο, πραγματοποιείται σε έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων διάρκειας 16 ωρών, σε επίπεδο εργαστηρίου, με χρήση πρακτικών παραδειγμάτων. Απαραίτητη θεωρείται η προεγγραφή, ενώ υπάρχει και κόστος συμμετοχής.

Πού απευθύνεται: Πέρα από τους επαγγελματίες και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το σεμινάριο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και φοιτητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο marketing και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους. 

Πηγές: http://keak.gr/events-keak/133-digital-marketing-course?date=2017-12-12-17-00

Word Camp Athens 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Κοινότητα του WordPress, διοργανώνει το WordCamp Athens. Φέτος, το event διοργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για δύο ημέρες. Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιείται το main event, οι ομιλίες, το networking, και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, το contributor’s day, για όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα σε ομιλίες και ομιλητές, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζουν εκείνες σχετικά με το eCommerse και της επιλογής κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού για τη σωστή θέση.

Πού απευθύνεται: Με την καταβολή του ανάλογου αντιτίμου (20 € γενική είσοδος, 100€ για όποιον θέλει να συμμετέχει ως microsponsor) η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε χρήστη του internet που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress, όπως Web Developers, Web Designers, Βloggers, Δημοσιογράφοι, Content Editors, Web Editors, Social Media Managers, καθώς και σε πληθώρα άλλων ειδικοτήτων.

Πηγές: https://2017.athens.wordcamp.org

Πριν τις γιορτές, σεμινάρια και events για επιχειρηματικότητα και όχι μόνο, προσφέρονται για γνώση και κίνητρο για δράση, αποχαιρετώντας το έτος ενώ υποδεχόμαστε δημιουργικά και με περισσότερες δράσεις το 2018.

 

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!