Η βράβευση του Citycampus.gr από την Equal Society έγινε στις 3 Μαΐου 2018 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σε μια πολυθεματική εκδήλωση της Equal Society, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το Citycampus.gr βραβεύθηκε με τιμητική διάκριση ως χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος “Σπουδάζω με Υποτροφία”.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Citycampus να βραβεύεται και να αναγνωρίζεται η ενημερωτική του συνεισφορά από τον κορυφαίο οργανισμό Equal Society  και, μάλιστα, για τη στήριξη του συγκεκριμένου προγράμματος.

Το Citycampus έχει σαν βασικό στόχο να πρωτοπορεί συνεχώς στην ποιοτική ενημέρωση των φοιτητών για θέματα που τους απασχολούν, όπως σπουδές, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, Erasmus, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα. Επίσης, προσφέρει μια πληθώρα από υπηρεσίες, όπως ενημερωτικά σεμινάρια εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

Η βράβευση, επομένως, ήταν μια σημαντική αναγνώριση της προσφοράς μας και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο για ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους φοιτητές.

Το Citycampus εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον CEO, Κωνσταντίνο Πολέμη, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Μυρτώ Υφαντή, την Editing Supervisor, Ευγενία Πάταρα και την Communication Assistant, Κωνσταντίνα Κουντουράκη.

Τονίζοντας τη σημασία της εθελοντικής συνεισφοράς των μελών του site, ο CEO δήλωσε πως αφιερώνει το βραβείο αυτό στην ομάδα Σύνταξης του site και ειδικότερα στην Αρχισυνταξία και τα μέλη του executive, ονομαστικά στις: Γιαννακοπούλου Άρτεμι, Κούρτη Μαριάννα, Παπαδογιαννάκη Μαίρη, Πάταρα Ευγενία και Σακκά Ελίζα, Υφαντή Μυρτώ και Βαμβάτσικου Τζίνα!

Ευχαριστούμε θερμά την Equal Society για τη βράβευση και την αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Μας δίνει δύναμη για να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα!

Δείτε κάποιες από τις δράσεις μας…

Σεμινάριο Δημοσιογραφίας    Soft Skills Workshop for Success      

Σεμινάρια για μεταπτυχιακά

Δείτε τους συνεργάτες μας!

Τα καλύτερα έρχονται…