Ευγενία Πάταρα – Editing Supervisor

Ευγενία Πάταρα

Ευγενία Πάταρα

Editing Supervisor

Η συνεργασία μου με το citycampus.gr ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που έψαχνα διακαώς να εναποθέσω κάπου την ενέργειά μου. Το ότι βασίζεται στην εθελοντική δουλειά του καθενός μας και το ότι αντανακλά μια σοβαρότητα όσον αφορά τα θέματα που προσεγγίζει, με έκανε να θέλω να μπω στη συντακτική του ομάδα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σήμερα, βρίσκομαι εδώ και αρθρογραφώ κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε μια προσπάθεια να παρέχεται έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση σε όλους τους αναγνώστες της σελίδας μας!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά μου, από πολύ μικρή έμαθα Αγγλικά και Γαλλικά και σήμερα, ως απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, προσανατολίζομαι σε περαιτέρω εκπαίδευση στο εξωτερικό. Πέρα από τη σύνταξη κειμένων, απολαμβάνω τη συντροφιά ενός καλογραμμένου βιβλίου, με προτίμηση στους Γάλλους λογοτέχνες και σε ψυχαναλυτικά εγχειρίδια. Παρά τις δυσκολίες, δε σταματάω να κάνω όνειρα για τη ζωή μου και να περιμένω τη στιγμή που θα καταφέρω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο!

Μέσα από την εμπειρία μου στο citycampus.gr έμαθα ότι τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί αρκεί να το πιστεύεις και να το κυνηγήσεις. Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της Αρχισυνταξίας, ανέλαβα πρόσφατα το νέο μεγάλο project της σελίδας φιλοδοξώντας να ενώσουμε τους φοιτητές του εξωτερικού με όσους βρίσκονται στην Ελλάδα διευκολύνοντας τη μετάβασή τους στη διαφορετική πραγματικότητα.