Σε ενδιαφέρει η αρθρογραφία;

Σου αρέσει να γράφεiς; Τα ενδιαφέροντά σου είναι παραπλήσια με αυτά του citycampus.gr; Τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να καλλιεργήσεις το συγγραφικό σου δαιμόνιο μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Στείλε στο mail info@citycampus.gr μία σύντομη περιγραφή της προσωπικότητάς σου (ονοματεπώνυμο, τμήμα σπουδών, έτος και ό,τι άλλο θεωρείς εσύ απαραίτητο). Στείλε επίσης το προφίλ σου στο facebook για αμεσότερη επικοινωνία και κυρίως τα ενδιαφέροντά σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ομάδα του citycampus.gr θα εκτιμήσει τα στοιχεία σου και θα απευθυνθεί σε εσένα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το citycampus θα σου αναθέτει να γράφεις για ένα θέμα που σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά σου. Η συνεργασία θα είναι σε τακτή χρονική βάση που θα συμφωνηθεί αμοιβαία (πχ μία φορά στις 15 ημέρες…). Τα άρθρα θα δημοσιεύονται με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του site. Δεν ενδιαφερόμαστε για περιστασιακές συνεργασίες αλλά για σταθερές.

Η παραπάνω ευκαιρία σου δίνει την δυνατότητα να σε διαβάζουν πολλοί αναγνώστες ημερησίως και κυρίως μπορεί να λογαριαστεί με τις κατάλληλες συστάσεις ακόμα και ως προϋπηρεσία στις μελλοντικές επαγγελματικές σου αναζητήσεις, εμπλουτίζοντας το βιογραφικό σου!

Δείξε τις συγγραφικές σου ικανότητες!