επιχειρηματικότητα

cognitive-space

Η Cognitive Space τα πλαίσια των ενεργειών της για την ενίσχυση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα, σας προσκαλεί στο: 2ο workshop νεανικής επιχειρηματικότητας.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, και ώρα 17:30-21:30 σε ξεχωριστό χώρο του Geo Cafe Bar, Πατησίων 82, Αθήνα (δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Κατά τη διάρκεια του workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και από κοινού να αποκτήσουν απαραίτητες δεξιότητες για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης.

Επίσης, θα έρθουν σε επαφή με εργαλεία και μεθόδους που θα τους βοηθήσουν να στήσουν την επιχείρησή τους σε στέρεες επαγγελματικές βάσεις. Αυτό θα γίνει με τη χρήση συνεργατικών μεθόδων, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους εικονικό start-up, ερχόμενοι αντιμέτωποι με όλα τα στάδια από την ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση.

Το 2ο workshop νεανικής επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών με τεχνολογικό αντικείμενο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τη δύναμη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook,Twitter,Youtube) για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα CognitiveSpace.gr

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!