Της Τζίνας Βαμβάτσικου

LOvelha Negra, δηλαδή το μαύρο πρόβατο στα ισπανικά. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στις Τζιτζιφιές και όμοιό του δεν υπάρχει…

Το μοναδικό στυλ, που του έχουν δώσει με αγάπη και μεράκι οι άνθρωποί του, έχει φέρει μια άλλη νότα στην γειτονιά μας… Είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας, η διακόσμησή του έρχεται για να αγκαλιάσει την όμορφή σας έξοδο και να σας παρασύρει σε μια εξόρμηση σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές!!!

Δροσερή αυλή, όμορφα λουλούδια, vintage πινελιές, πλούσια ποικιλία εδεσμάτων και γλυκών αλλά και μια μεγάλη  επιλογή από κοκτέιλ και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές!

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε  κοτόπουλο πανέ  με μυρωδικά και γιαούρτι. Ακόμη σας προτείνουμε σκιουφιχτά Κρήτης, μπρουσκέτες ή φρατζόλα με φιλαδέλφια, κρέας και τυριά… και περιμένουμε να ακούσουμε και την δική σας γνώμη.

Το L’ Ovelha Negra ήρθε για να μείνει και σας υποδέχεται καθημερινά από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις τον καφέ σου μέχρι αργά το βράδυ με κρασί, τσίπουρο, ρακόμελο και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.

Το καλύτερο βέβαια σας το άφησα για το τέλος… κάθε Σαββατοκύριακο από 11 το πρωί εώς και 5 το απόγευμα είναι το “Brunch”! Puncakes, chicken tortilla και το μοναδικό breakfast bowl είναι τα πιάτα που λατρέψαμε!!!

Το L’ Ovelha Negra είναι μια από τις καλύτερες αφορμές να επισκεφτείς στις εξωτικές Τζιτζιφιές! Τι περιμένεις λοιπόν;

It’s time for L’ Ovelha Negra!

Περισσότερες πληροφορίες:

www.lovelhanegra.gr

www.facebook.com/lovelhanegra

www.instagram.com/lovelha_negra/

Ισμήνης 84, Τζιτζιφιές