5 λόγοι για να επιλέξεις το camping στις διακοπές σου

Της Κωνσταντίνας Γκολφομήτσου

Τα τελευταία χρόνια και ως δια μαγείας έχω επιλέξει για τις διακοπές μου το camping! Ναι ξέρω! Πολλοί και μόνο στο άκουσμα του camping κάτι παθαίνουν. Έτσι πάθαινα κι εγώ, αλλά στη συνέχεια και με το πέρασμα του καιρού το συνήθισα, το αγάπησα και έγινε το φόρτε μου. Πως;; Έτσι όπως θα πείσω και εσάς, με αυτούς τους απλούς τους λόγους,  αφού είδα ότι όλοι ισχύουν ένας προς έναν!

Τα Χρήματα

Τα έξοδα του camping έχουν μεγάλη διαφορά από τις συμβατικές διακοπές. Ως προς τη διαμονή, το φαγητό ακόμα και το ποτό! Με πρόχειρους υπολογισμούς όσοι  θα επιλέξουν το camping θα ξοδεύουν περίπου 3-4 φορές λιγότερα λεφτά.

Οι Γνωριμίες

Οι γνωριμίες στο camping είναι το πιο  εύκολο πράγμα. Έχεις άπειρους γείτονες, αφού σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή σου κοιμούνται μερικές δεκάδες ανθρώπων. Όλους τους βλέπεις καθημερινά. Λέτε καλημέρα, πίνετε μαζί το καφεδάκι σας, τους βρίσκεις το βράδυ στο πότο και γίνεστε μια παρέα.

 

Η αίσθηση της ελευθερίας

Σου ήρθε η όρεξη για μια βουτιά στην θάλασσα, για ποτό δίπλα στο κύμα στις 4 τα ξημερώματα;; Όλα αυτά  στο camping είναι πανεύκολα να γίνουν, βγαίνεις από τη σκηνή και όλα δίπλα, τόσο απλά. Ενώ στο ξενοδοχείο… ίσως να μην μπεις καν στον κόπο να βγεις από το δωμάτιο.

Η καθημερινότητα

Μέσα στην βαβούρα της πόλης έχεις συνηθίσει την καθημερινότητα να τρέχει. Καιρός να συνηθίσεις και την χαλαρότητα του camping. Κάτι τελείως διαφορετικό που θα σου προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και άμεση επαφή με την φύση. Πίστεψε με, μετά θα αποζητάς αυτή την καθημερινότητα. Άλλωστε, όλο τον χρόνο κοιμάσαι σε κρεβάτι, είσαι μέσα στις ανέσεις, ευκαιρία για αλλαγή!

Ο ουρανός τη νύχτα

Ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις τον μπλε ουρανό, ο ήλιος σε χτυπάει. Πηγαίνεις για ύπνο και βλέπεις τα αστέρια και το φεγγάρι… τι πιο ειδυλλιακό. Θεωρώ αυτή η θέα είναι κάπως καλύτερη από το ταβάνι του δωματίου!